2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
arkada?lar geçen yaz çekti?im video ve foto?raflar burada olacakt?r.
duyrulur...
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
tabikide isteriz. özellikle universal studiolar?n?n videolar? varsa iyi olur....
koy valla videolar? guzel oluyo resme bak bak nereye kadar![]()
yukardakilere bak?n ?imdilikvideo upload etmek öyle kolay de?il ama yak?nda yeni videolar koyulacak.
Konu fatih26 tarafından (03-01-2008 Saat 09:48 PM ) değiştirilmiştir.
offf süpermi? beebu arada house of horrorsda ne vard? da o kdr korktun çok merak ettim
![]()
house of horrors anlat?lmaz yaw.karanl?k bir yere giriyorsun,yürürken kar??na mumyalar,korkunç mahluklar ç?k?yor,sana dokunmuoylar ama acayip korkuyorsun çok pis walla.anlat?lmaz yani.hele oran?n ç?k???nda tam canavarlardan kurtuldum oh be derken arkandan testere de kasap olan vah?i adam seni koval?yor war ya ben d??ar?ya kendim zor att?m.müthi?ti,bir de her giri?te farkl? mahluklar seni korkutuyor.oraya 2..g i r i ?im de de korkmu?t?m baya
t?k. çok güzel fotograflar =)))
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks