@azuhazu kızlar bir otelde hausekeeping olarak çalışacaklar.Merrimac Trail denen bi yoldaymış otelleri.Ben Williamsburg'de bi oteldeyim şimdi adını unuttum yazarım daha sonra.
Şimdi Williamsburg'e geldik.8 saat civarı amtrak yoluculuğu sürdü kızlarla.Kızlar kalcak yer için otele haftalık 100 dolar ödeyeceklermiş.Ben bir otel burdum burda haftalık 78 dolar(Richmond Road da).Havuz spor salonu bilgisayar odası ve kahvaltı dahil.Kızlarla burada bu odayı tuttuk bir haftalıkDaha sonra ev bakıcaz.Birazdan iş verenle görüşmeye gidicez ama hava bayaaaaa bi sıcak.Bizim antalya havası gibi.Alışmak zor olcak gibi duruyo amerikaya.İçimde baya bikorku var şu anda.Herşey çok farklı insanlar hayat yiyecek içecek vs. Bilmiyorum nasıl olcak.Artık zamanla alışmaya çalışacağım.Her yerde ruslar var.Admlar ne kadar otel odası ne kadar iş varsa hepsine girmiş.Şimdilik bu kadar.Vakit buldukça yazmaya devam edicem.Adamların alakası yok maçla.Bi JFK de Gana almanya maçını izliyodu baya bi kalabalık.Dün Times Meydanında amerika maçının oldğu saatte tenis maçı açıktı bi çok devasa ekranda.Dünya kupasını veren kanalda bulamadım otelin TVsinde:S
P.S. Azuhazu müsait olduğunda haber ver.Sana yemeğini ısmarlayım![]()

Alıntı
Bookmarks