Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vize çe?itleri aras?nda seçim yapamamak

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Question vize çe?itleri aras?nda seçim yapamamak

WAT dan fazlas?n? arayan arkada?lar! ABD her y?l 70.000 ki?iye geçiçi i?çi vizesi olan H2B yi veriyor. bunun kriterlerini HAT? aç?klad?. insan Türkiye de 4 y?l okuduktan sonra ABD de tabir-i caizse amelelik yapmak istemiyor. dil e?itimi al?p olanaklar imkan?nda yüksek lisans vb. i?ler yap?p vatan?na dönmek istiyor. ?öyle bir çeli?kide kal?yor insan.. geçiçi i?ci vizesi ile gidip para kazan?p e?itime devam mi yoksa, ö?renci vizesi al?p e?itime devam ederken kaçak olarak çal???p kendini idame ettirmek mi? hangi vizeyi al?p gitmek daha mant?kl?.. maddi olarak hangisi daha avantajl?? hangisinde e?itim olanaklar? (burs vs. ayarlamak) daha kolay olabilir. görü?lerimizi payla?al?m..

Wat Profesörü hati - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    19

Bu satten sonra hiç farketmez gökhan. Hangisiyle girmek kolaysa ama J1 ama H2B ama B1-B2. Birini al?p ülke s?n?rlar?ndan içeri gireceksin. Gözünü dört açacak patates popolu evde kalm?? bir hatun bulacaks?n. Y?ld?r?m nikah?n? basacaks?n (o da ne demekse : ) 3 sene çekeceksin kahr?n?, denize dü?en dubaya sar?l?r hesab?, sonra ver elini california ver elini losangles, miami.... hehehehe

Evet ?AKA yada farkl? bir de?i?le eminemin tabiriyle I'm just playing America you know I love you!! (Eminem - White America)
    Her türlü istek, görüþ ve þikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hati cok guzel bir noktaya deginmissin Fakat o patates popolu hatun son dakka goluyle senden 10000$ i kopartirsa cok yazik olur .

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

o kadar kolaym? patates popolu bulmak nerde yeti?iyor bunlar tarlada, bahçede falan m??

Üstad
    Tecrübe Puaný
    21

craigliste yetisiyor fastdemir
    Þirket Seçim Yönergesi
    VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ

BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

ya roma haz?r yeri gelmi?ken sana te?ekkür ederim craiglist güzel bir siteye benziyor amerikada baya i?e yarayacak. ya kanka bak söz ver dü?ünü birlikte yapacaz vaz geçmek yok beni msn e eklersen e?er yaz?n da birbirimizle ileti?im kurabiliriz.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    21

tmm,hele bi amerikaya varalimda gerisi kolay
    Þirket Seçim Yönergesi
    VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ

BÝZÝM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEÞÝMÝZÝ YENMEYE YETÝYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKÝYE

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

craiglist den hatunmu bulunur yav patatesi patl?can? geçin bir kaç ay aray?n güzel bi k?z bulun

bu arada craiglist de her türlü ?ey var yaw yar?m saat 200$ bir saat 250$ dolar unutulmaz anlar yazm??lar tiplere bak çay demle yar? paras?na burada ruslar var

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

burda daha güzeli daha ucuz evet biraz garip bir site gerçektende .

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaslar bu yaygin bir yontemdirj1 le gidip f1 e cevirmek orda yada h2b yi f 1 cevirmek 20 dolara mal olur sadece fakat tr ye geri dondukten sonra bu sekilde bir vi ze degisikligi orada y aptiniz icin konsolosluk bir daha vize istediginizde zorlicaktir sizi direkt konsolos yardimcisinin agzindan duydugum u biz bu olayi sevmeyiz dedi kendisi bir kere vize almisin pasa pasa gel ulkene istedigin vizeni al oyle git tekrar bence

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    18

calisma noktasindada neyle gidersen git bir cevre yapicaksin illaki o cevrenle is bulabilirsin caktirmadan fakat bana gore ilk gidis icin work and travel en itisi cunku social security card alabilirsin work and travel sayesinde (hos yolunu bulan f dede aliyo ama ) hem is cevresi edinme hem ilk gider gitmez alisana kadar para kazanabilme olanagi bence en iyisi ilk basta bir wat yapmak

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý together Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaslar bu yaygin bir yontemdirj1 le gidip f1 e cevirmek orda yada h2b yi f 1 cevirmek 20 dolara mal olur sadece fakat tr ye geri dondukten sonra bu sekilde bir vi ze degisikligi orada y aptiniz icin konsolosluk bir daha vize istediginizde zorlicaktir sizi direkt konsolos yardimcisinin agzindan duydugum u biz bu olayi sevmeyiz dedi kendisi bir kere vize almisin pasa pasa gel ulkene istedigin vizeni al oyle git tekrar bence
    j1 den f1 e geçildi?i do?ru fakat bu i?lemin ücreti 20$ de?il.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

evet bende arastirdim onu 20 dolar degil ne kadar biliyor musunuz 300 dolar ins icin money order 100 dolarda sevis icin veriyorsunuz 400 dolar 100 dolar kayit ucreti icin dil okuluna 48 haftalik dil okulu icinde en uygun buldugum bu 3000 dolar okula veriyorsunuz 48 haftalik bir programa yazilmanin ucreti minumum j1 den f1 e 3500 dolar
    onur

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Peki arkada?lar e?er orda j1 vizemizi f1 e döndürürsek.

bu sürec nas?l gerçekle?ir? bir dil kursuna kaydolmak yeterli midir yoksa ünüversiteden mi kabul almak laz?m? veya dil kursunun çok tan?nm?? bir kurs olmas? m? gerekir?

tam olarak orda bir dil kursuna kaydolup j1 vizesini f1 e çeviren veya bir tan?d??? olan var m?? varsa ayr?nt?l? bir ?ekilde anlatabilirmi?

böyle bir i?e giri?di?imizde f1 vizesine dönü?türme i?leminin reddedilme olas?l??? nedir? genelde kabul mu edilir? yoksa red mi edilir veya neye göre red veya kabul al?r?z?

bu konuda bilgisi olan varsa ayr?nt?l? olarak anlatabilirmi te?ekkürler

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Bu sene j1 den f1'e geçmeyi planl?yorum ve e?er yaparsam detayl?ca anlat?r?m.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkada??m bana en mant?kl?s? h2b geliyo ben ?u an wat ile amerikad?m 2 hafta sonra türkiyeye dönüyorum in?allah ve döner dönmez h2b vizesine ba?vurucam amerikadayken ba?vurabiliyomuyuz diye çok ara?t?rd?m ama yok öyle bi?ey bide kaçak kalanlar? biliyorum burdan normal yasal kalanlardan çok daha rahat ya??yolar valla özellikle meksikal?lar..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart h2b vizesi

arkada??m bana en mant?kl?s? h2b geliyo ben ?u an wat ile amerikad?m 2 hafta sonra türkiyeye dönüyorum in?allah ve döner dönmez h2b vizesine ba?vurucam amerikadayken ba?vurabiliyomuyuz diye çok ara?t?rd?m ama yok öyle bi?ey bide kaçak kalanlar? biliyorum burdan normal yasal kalanlardan çok daha rahat ya??yolar valla özellikle meksikal?lar..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks