Alıntı MFC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu dünya telekom olayının ne kadar güzel bişey olduğunu düşünenlerdendim ama farkettim ki çok kötü bişey. Belki de bulunduğumuz yerden kaynaklanıyor sorunum, bilemiyorum ama ailemle hiç adam gibi görüşemedim şimdiye kadar. Sürekli ses kesik kesik geliyor muhabbeti yapmak zorunda kalıyoruz. Motelden çekmiyor zaten AT&T, kaldığımız motel ormanlık bir yerde. Ayrıca sesin geç gitmesi gibi bir sorun da var. Her aranılan gün 1 dolar gitmesi de işin ayrı bir olumsuz boyutu. Ben yeni arayışlar içersindeyim, bulabilirim inşallah, yoksa çok pahalıya patlayacak bana bu telefon işi.
Bu saydiklarinin dunyatelekomla alakasi yok ki. Bunlar kullandigin At&t hattinin ozellikleri. Bulundugun yerde At&t cekmedigi icin sorun oluyor. Ben Ny de dunyatelekom u 3 ay kullandim. Sorunsuz konusmustum. Ne sesde bi gicirti, ne gidip gelme hic bi sorun yoktu.

Bulundugun yerde ankesorlu telefon varsa dunyatelekomu kullanip onlarla arama yapabilirsin. ANkesorlu telefona ucret odemiyorsun. Dunyatelekom un ucretsiz arama numarasi var.

Ankesorlu telefonlardan sorunsuz konusabilirsin. En azindan dunyatelekoma yukledigin bakiye bosa gitmis olmaz. Kullanmis olursun.