slm, yaa net10 ve trackfone var, her yerde satılıyo 10 - 15 dolara telefonu alıyosun, snrada uygun fiyata kontr alıp konşuyosn ama bu 2telefonla sadece ev numaralarnı arayabliyosun ama seni hem cep hem ev arayabliyor. ayrıca net10'un kontörü daha ucuz, örneğin 300dakikalık kontöre 30dolar ödüyosun zaten bu sana 1ay hatta daha fazla yetiyor.
ama ben gittm verizon aldım iyimi ettim blmiyrum amabu telefonla turkcellileride arayabliyrum ve msjlaşabliyrum ama çok pahalı 50dakika için 50dolar ödüyorum, oyüzden sadece msjlşmak için kullanmaya karar verdm ve her yerde çekiyorbu, virjin ii dediler birde, ben wyoming deyim ve virjin wyoming'in çoğu yernde yok, çekmiyo çnkü, oyüzden heryerde verizon net10 ve trackfone çekiyo tavsiye ederm,kamp yapmaya gittik dağda bile çekti
siz arayamasanız bile sizi ararlar.

bu telefonla turkcellileride arayabliyrum ve msjlaşabliyrum ama çok pahalı 50dakika için 50dolar ödüyorum, oyüzden sadece msjlşmak için kullanmaya karar verdm ve her yerde çekiyorbu, virjin ii dediler birde, ben wyoming deyim ve virjin wyoming'in çoğu yernde yok, çekmiyo çnkü, oyüzden heryerde verizon net10 ve trackfone çekiyo tavsiye ederm,kamp yapmaya gittik dağda bile çekti
Alıntı
Bookmarks