Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mc Donalds>Idaho Springs/Colorado

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Standart Mc Donalds>Idaho Springs/Colorado

?? Türü: Mutfak Görevlileri,Kasiyerler ve Çe?itli Elemanlar

Saatlik Ücreti: 8.25$

Overtime: Ara s?ra yap?l?yor ve ücretler 1,5 kat?na ç?k?yor.(12.37$)

Kontejan: 50 Ki?i

Konaklama: Payla??ml? Odalar ( Otel)

Konaklama Ücreti: 220$

?stenen Özellikler:Orta veya üstü seviyede ingilizce konu?abilmek yeterli

Program Süresi: 6 Haziran - 25 Haziran aras? ba?layabilirsiniz.

Not: Uniforma giyme zorunlulu?u var. SSN ba?vurular? i?veren taraf?ndan organize edilecek.

Ula??m: Denver Havaalan? , Idao Springs otobüs terminalinden ula??m sa?lanabilmekte.

Ba?vurular: http://www.turkishwat.net/wat_basvuru

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

abi mcdonalds hiç ama hiç çekici gelmio bir dükan?n içindesin bütün gün bana uymaz heralde s?k?l?r?m abi yag kokusuda var

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet acaip bir ya? kokusu var adam?n burnunun dire?i k?r?l?yor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı narsist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet acaip bir ya? kokusu var adam?n burnunun dire?i k?r?l?yor
    sen oraya gittin mi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Idoho Springs Mc ' I Hiç Tavsiye Etmem. 2006 Da Gittim 1 Ay Dayanabildim. 40 Saatten Fazla çal??amazs?n?z. Belki 50 Saat. Yani Paran?n Bereketi Yok (her Gün Acaba Kaç Saat çal??abilece?im Diye Dü?ünüyorsunnuz). Kad?n Dü?künü Meksikal?larla çal??mak Zorunda Kal?yorsunuz.... Gezecek Yer Yok. öyle Bir Köy Için Amerikaya Gidilmez. Kiral?k Araba Yok (denver I Gezemedim). Patron James Bossell? Sürekli Personel Al?p Az çal??t?r?yor. En Kötüsü Iyi Bir Ikinci I? Olana?? Yoook. Ben Bir Ay?n Sonunda Uçak Biletimi Ald?m Intentten Ve Birini Buldum Beni Havaalan?na B?rakt?. V?rg?n?a Da Busch Gardens Parka G?tt?m. Ben I? Istiyorum Dedim Ve Girdim. Adam Gibi Odalar? Var Adamlar?n Haftal?k 50 Dolar Veriyorsunuz. Dünya Kadar ö?renci Ile Muhabbet. Istedi?iniz Kadar çal??ma Saaati. Off Günlerinde Bedava Park Giri?i.. Valla Para Gördüm Busch Gardens Ta. San?r?m Türk ö?renci Istemiyorlar Art?k. Ama Kap?lar?na Gidip I? Isterseniz Verebilirler. Temmuz Sonuna Kalmay?n. (not Edin, Dara Dü?erseniz Oraya Gidin, Fakat C?ee Ile Sorunsuz Olun.)

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Colorado'yu bir türlü sevemedim zaten. ?sminden midir ? Konumundanm?d?r ? Bilmiyorum. Verdi?in detayl? bilgiler için te?ekkürler Sertan

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart colorado ve ?daho spr?ngs

arkadaslar s?z sertana bakmay?n bende onunla ayn? mc donalsta cal?st?m ve cok memnun kald?m d?yeb?l?r?m . Fakat tek kotu yan? ?k? dag?n aras?nda kalm?s b?r kasabadan ?baret olmas? fakat denver ra g?tt?g?n?z zaman sehr?n ne kadar guzel oldugunu anlayacaks?n?z. yan? ulas?mda b?raz sorun var ama mc donalsta uyan?k olan k?s? muster?ler? kullanarak tum cevredek? seh?rler? gezeb?l?r . meks?kal?lar?n cok oldugundan bahsed?lm?s buunnun dezavantaj?n?n yan?nda ?spanyolca ogrenmek ?steyenler? ?c?n cok ?y? b?r ?mkan hem ?ng?l?zce hem ?spanyolca konusma ?mkan? var. Sertan kardes?mmde ben?m oradak? ustam say?l?r ?lk ?s gunumu onunla cal?sm?st?m ve kend?s? ne d?yorsa dogrudur asl?nda. Ama meks?kal?larda sen sakrak ?nsanlar. Amer?ka genel?ndek? mc donlstlarda zaten genelde gocmenler cal?s?yor ama b?z?m restoranrttta romanyal? moldovyal? rus brez?lyal? meks?kal? amer?kal? bulgar?stanl? olan arkadaslar vard? yan? tum ulkelerden gelen ?nsanlar var. para kazanmak ?c?n uygun fakat cok para kazammak ?c?n uygun deg?l ama ben mesela part t?me dekorasyoncu oldugumdan b?r m?marla cal?st?m . sonra onunla b?rcok yer? gezd?m ogrend?m halada gorusuyorum kend?ler? ?le.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart colorado ve ?daho spr?ngs mc donalds

arkadaslar unutmusum yazmay? ben Adv?s?n 2 sansl? ogrenc?ler?nden b?r?s? olarak g?tt?m coloradoyua yan? wat ucrets?z olarak kat?ld?m . sadece ucak ve konaklama masraflar?n? kars?lad?m. belk?de oray? bunun ?c?n sevm?s olab?lr??m :::)). B?r mob?lyac? ?s? bulamad?m asl?nda oyle ?slerde cal?smay? cok ?stem?st?mm .... ?s ?mkanlkar? s?n?rl? d?yeb?lr??z restorant ve bar tarz? yerler var.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)