arkadaslar sız sertana bakmayın bende onunla aynı mc donalsta calıstım ve cok memnun kaldım dıyebılırım . Fakat tek kotu yanı ıkı dagın arasında kalmıs bır kasabadan ıbaret olması fakat denver ra gıttıgınız zaman sehrın ne kadar guzel oldugunu anlayacaksınız. yanı ulasımda bıraz sorun var ama mc donalsta uyanık olan kısı musterılerı kullanarak tum cevredekı sehırlerı gezebılır . meksıkalıların cok oldugundan bahsedılmıs buunnun dezavantajının yanında ıspanyolca ogrenmek ısteyenlerı ıcın cok ıyı bır ımkan hem ıngılızce hem ıspanyolca konusma ımkanı var. Sertan kardesımmde benım oradakı ustam sayılır ılk ıs gunumu onunla calısmıstım ve kendısı ne dıyorsa dogrudur aslında. Ama meksıkalılarda sen sakrak ınsanlar. Amerıka genelındekı mc donlstlarda zaten genelde gocmenler calısıyor ama bızım restoranrttta romanyalı moldovyalı rus brezılyalı meksıkalı amerıkalı bulgarıstanlı olan arkadaslar vardı yanı tum ulkelerden gelen ınsanlar var. para kazanmak ıcın uygun fakat cok para kazammak ıcın uygun degıl ama ben mesela part tıme dekorasyoncu oldugumdan bır mımarla calıstım . sonra onunla bırcok yerı gezdım ogrendım halada gorusuyorum kendılerı ıle.

Alıntı
Bookmarks