Work and Travel
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiyem..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Almissin sen gazini,nereye kadar gidersen artik bu gazla. Birileri hep "Canim Turkiyem" der ama saman altindan su yurutulur. Canin Turkiyeni gelistirde tartistigin kisiler Amerikayi ovmesin.
    Peki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart i

iste bizdeki en buyuk problemlerden biri ben konusurken en azindan belalti vurmadim onyargilari parcalama olayi secereme mi bakdinda baba parasi yiyorsun diosun belki babam bile yok benim nasil bukadar emin oldun
    sizin problemlere yaklasiminiz onlardan kacmaksa hic bi zaman baltaya sap olamassiniz insanlar neden topluluk halinde yasar once onu bir sorgulamak gerekir herkes sizin gibi dusunseydi ne nazimlar nede mustafa kemaller nede kendi toplumlarina yon vermis diger insanlar olurdu kusura bakma ama o problemleiler cozulecek dusuncesi bile yasatir insanlari belki sacma olucak ama ben bursaliyim kimse bize umit vermiyordu sampiyonluk konusunda ama biz sene basinda ertugrul hoca ile olusan yeni atmosfere inanmisdik hep dedik olucaz diye son ana kadar belki bazi bursali arkadaslar bile bize sans vermedi ama sonuca onlarda dahil oldu sevince ayni zamnda pisman oldular cunku bizim inanmamiz sonucunda aldigimiz hazzin tarifi yoktu ..sende bir gun buralarda kalirsan eger uzakdan o sevince dahil olursun sadece ama o corbada tuzun olmamisdir ne aci arkadasim ..birde tavsiye bardagin icinde susyun disinda ol nerde olursan ol ..sen suyun icine dusmussun ondandir korlugun hade aeo

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı isobay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iste bizdeki en buyuk problemlerden biri ben konusurken en azindan belalti vurmadim onyargilari parcalama olayi secereme mi bakdinda baba parasi yiyorsun diosun belki babam bile yok benim nasil bukadar emin oldun
    sizin problemlere yaklasiminiz onlardan kacmaksa hic bi zaman baltaya sap olamassiniz insanlar neden topluluk halinde yasar once onu bir sorgulamak gerekir herkes sizin gibi dusunseydi ne nazimlar nede mustafa kemaller nede kendi toplumlarina yon vermis diger insanlar olurdu kusura bakma ama o problemleiler cozulecek dusuncesi bile yasatir insanlari belki sacma olucak ama ben bursaliyim kimse bize umit vermiyordu sampiyonluk konusunda ama biz sene basinda ertugrul hoca ile olusan yeni atmosfere inanmisdik hep dedik olucaz diye son ana kadar belki bazi bursali arkadaslar bile bize sans vermedi ama sonuca onlarda dahil oldu sevince ayni zamnda pisman oldular cunku bizim inanmamiz sonucunda aldigimiz hazzin tarifi yoktu ..sende bir gun buralarda kalirsan eger uzakdan o sevince dahil olursun sadece ama o corbada tuzun olmamisdir ne aci arkadasim ..birde tavsiye bardagin icinde susyun disinda ol nerde olursan ol ..sen suyun icine dusmussun ondandir korlugun hade aeo
    Yorumlarimin hicbirinde senle alakali birsey yok. Genel olarak konusuyorum. Ben sana baba parasi yiyorsun demiyorum. Ayrica baba parasi yemek kotu birsey mi? Univ okurken falan baban bakacak tabi. Banada ailem bakiyor. Okul bitti, adam gibi bi is, adam gibi bi maas almis olsam bundan sonra bakmam bile yuzlerine(konusmam manasinda degil, para almam manasinda). Onlara ben bakarim. Ama is bulsakda para bize zar zor yetecek zaten. Sende buyuyunce kendi cocuguna bakacaksin, ailenin cocuguna bakmasinin neresi yanlis...

Yorumumda sana belalti vurdugum yer neresi? Hepimiz akli basinda univ okumus insanlariz. Belalti vurarak, laf atarak konusmuyoruz. Tartisip fikirlerimizi paylasiyoruz.
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks