Work and Travel
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiyem..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart ii

son kez yaziyorum konu basligi turkiyem dolayisiyla ilk yazilan yorumun paralelinde bende kendi dusuncelerimi yazdim ;;ama birkac arkadas lumpen duygularini dokmek icin baya bombaladilar sonucda burda iki gorus tartisilmis benimkinin aksi bir gorus benim cevap hakkimi dogurur ki dogrudanda elestirdiniz// sonrasinda ben sana demedimki cumlesi nekadar kolayy...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı isobay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son kez yaziyorum konu basligi turkiyem dolayisiyla ilk yazilan yorumun paralelinde bende kendi dusuncelerimi yazdim ;;ama birkac arkadas lumpen duygularini dokmek icin baya bombaladilar sonucda burda iki gorus tartisilmis benimkinin aksi bir gorus benim cevap hakkimi dogurur ki dogrudanda elestirdiniz// sonrasinda ben sana demedimki cumlesi nekadar kolayy...
    Ya tartisma-elestiri nedir ? Fikrini soylersin, karsidaki soyler, senin fikrin ona uymuyorsa bu boyle mi olur dersin, o cevap verir .... boyle boyle gider.

Sana demedim ki derken sana cevap olarak soyledim. Ama sen baba parasi yiyorsun onu yapiyorsun bunu yapiyorsun olarak sana demedim. Ulke olarak baba parasi yiyoruz ondan kolay geliyor simdi yasam falan diyoruz dedim...
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks