Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahmet Emre,ekonomik ve sosyal olarak Turkiye yasanilacak bir yer mi sence artik.Issizlik diz boyu,ulkenin polisi-askeri birbirini kirmaya basladi,dolandiricilik-hilebazlik aldi basini gidiyor,millet devlet icin calisiyor.Anadolonun guzelligine belki cogu kimsenin itirazi yoktur ama yuzyillardir insanlar yasarken sirf anadolu guzel diyemi anadoluda yasadi sence.Insan dogdugu yerde degildir,doydugu yerdedir.Mezun olduktan sonra issiz bir sekilde evde otur bakalim,al karsinada anadolunun guzelligini cik balkonuna cayini ic.Kim sana yasamini idame ettirmek icin para verecek.Tabi ailen Sabanci,Koc degilse.
haklısın arkadasım da benim demek istedigim biz yani ulkenin universite okuyan gençleri en azından çevremizdeki insanları bilgilendirerek en azından bunu yaparak bu ülkenin gelişimine biraz olsun katkı saglayabiliriz bundan 20 sene sonra bu ülkein önemli mevkilerinde biz olacagız
bunu diyorum
onun dışında tarihi olmayan yerel yiyecekleri yerel kültürü olmayan biyer benim için ülke degildir burası sadece para üzerine kurulmuş biyer
ha şu var güzel para kaanırsın eglenirsin ama ben inanmıyorum ki amerikada insanca yaşayamazsın benim kendi görüsüm her görüse de saygılıyım