Work and Travel
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiyem..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

mesajlari kisisellestirmeden yazarsak daha dogru olucak.. herkes kendi dunya gorusu , beklentileri ve yasantilari sonucunda bi fikir beyan ediyor tabiki herkesin fikri farkli olucak ama karsindakinin fikrini eslestirmeden kisisellestirmeden yorum yaparsak daha guzel olucak.. son olarak benim dusuncem de su ki saf ulke bazinda dusunursek amerika bizden daha iyi yasam, kultur her konuda nerdeyse bizden daha iyi durumdalar ama Turkiye gibisi olmuyor yine de, ne de olsa memleketimiz , dunyanin en berbat yeri bile olsa ( ki dunyanin en guzellerinden biri ) insanin memleketi gibisi olmaz...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son olarak benim dusuncem de su ki saf ulke bazinda dusunursek amerika bizden daha iyi yasam, kultur her konuda nerdeyse bizden daha iyi durumdalar ama Turkiye gibisi olmuyor yine de, ne de olsa memleketimiz , dunyanin en berbat yeri bile olsa ( ki dunyanin en guzellerinden biri ) insanin memleketi gibisi olmaz...
    Bende bunu soyluyorum. Tek sorun memleketimiz olmasi. Onun icin bize abd degil duyanin en iyi yerinden bile daha iyi geliyor. Iyi demiyorum. Oyle geliyor.

Afrika ornegi verdim. Adamada kendi ulkesi bizden milyon kat iyi geliyordur.

Ama yasam standarti, kalite, kultur, aktivite, olanak, sosyal yapi, alternatif vb akla gelebilecek bircok seyde abd turkiyeye bin basar. Turkiyeyi gectim dunyanin %95 ine bin basar.
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks