Ya bizim uçak biletleri şu şekilde 31 Ağustos Chicago-Los Angeles, 7 Eylül Los Angeles-Las Vegas ve 9 Eylül Las Vegas-New York 14 Eylül'de de New York-Istanbul inşallah...Los Angeles'da araba rezarvasyonu yaptırdım bugün super cheap car diye lokal bir firmadan(21 yaşından küçüğüz malesef) Los Angeles civarında tam 1 haftamız var kısmet olursa 3 yeri de gezmek istiyoruz, ardından Las Vegas'ta 2 günümüz var ilk gününü alışveriş vs. ile geçirip ikinci günde de Grand Canyon'a yapılan günübirlik gezilerden birine katılmayı planlıyoruz ve New York kısmında ise Niagara Şelaleleri, Washington D.C. ve Boston'ı da kapsayan bir planımız var ama ne kadarı gerçekleşir bilemiyorum inşallah hayırlısıyla olur hepsi.
![]()

Los Angeles'da araba rezarvasyonu yaptırdım bugün super cheap car diye lokal bir firmadan(21 yaşından küçüğüz malesef) Los Angeles civarında tam 1 haftamız var kısmet olursa 3 yeri de gezmek istiyoruz, ardından Las Vegas'ta 2 günümüz var ilk gününü alışveriş vs. ile geçirip ikinci günde de Grand Canyon'a yapılan günübirlik gezilerden birine katılmayı planlıyoruz ve New York kısmında ise Niagara Şelaleleri, Washington D.C. ve Boston'ı da kapsayan bir planımız var ama ne kadarı gerçekleşir bilemiyorum inşallah hayırlısıyla olur hepsi.
Alıntı
Bookmarks