25 haziranda wata karar vermi? 12 temmuzda vizemi alm?? her?ey yolunda 22 temmuzda uça?a binecekken aksilikler ba?lad? uçak ar?zas? derken 1 gün rotarla yola ç?kt?k(tabi o bir gün 5 y?ld?zl? otelde aç?k büfe süper lüks konaklamay? iyi bi?ey saymazsak) derken 23 temmuz saat 5 te jfk e indik.i90 formunu doldururken adres önemli de?il demi?ti arkada? bizde doldurmad?k.ilk arkada? girdi bende çok ing yok polis arkada?a git adresi doldurmadan gelme deyince bende kafadan bi adres yazd?m nas?l sa önemli de?il diye miamide bi otel adresi , tabi adam ne i? yap?can felan deyince alaskada bal?k i?i dedim.adam haliyle ne i?in var miamide felan dedi nerdeyse geri gönderecekti
tabi ben küçük emrah? oynay?nca lanet olsun dedi heralde içinden bast? mühürü gönderdi
havaalan?ndan bi ç?kt?mki o da nesi i90 formunda f1 yaz?o ve ds 2019daki yerede f1 yazm??. heralde problem olmaz deyip yolumuza devam ettik.
nj de 1 gün misafir olduk ordan atlantic city e geçtik chair i?i için(bu arada biz iki arkada? self geldik i? felan haz?r deil) chair i?ide job offer olmadan çok s?k?nt? adam formu vermio biraz onada küçük emrah modu neyse ald?k formu.city holl e gittik.driver licence ç?kart?caz bütün i?lemler halloldu 85$yat?rd?k kad?n demezmi social security kart?n nerde dedim gerek yok ds 2019 geçerli alana kadar felan yok dinlemio vay a q dedim ya ba?tan neden söylemiyon paray? yat?rmadan.
derken ordan nj e geçtik günlerden cuma.neyse haftasonu baya bi i? bakt?k yok amerika kurumu? arkada? i? yok
pazartesi günü social security kart? almaya gittik petersona 2 saat s?ra bekledik kad?n demezmi git okuldan ka??t getir sen ö?renci statüsündesin.haaaass ktr dedim ya bu ne biçim i?.j1 giri?te f1 olurmu bu hatam? yoksa staümü de?i?ti anlayam?yorum.
umutlar tükenmeye ba?lam??t?ki ny a gidip pedicape ba?vurduk öncesinde tabi konsolosluktan ehliyetin çevirisini al?yosunuz.aha nufus cuzdan? yok kad?n i?lem yapamam demezmi .ona da bi küçük emrah modu i?lem tamam gittik ba?vurduk 2 3 haftaya gelir demezlermi.bekle i?in yoksa...
tabi konsoloslukta dedim benim durumum böyle böyle yanl?? giri? yapt? polis havaalan?nda ne kart alabiliyorum nede bi okula kay?tl?y?m.onlarda federal plaza ya git dediler dedim yard?mc? olun devreye girin yok diyolar bu ki?isel bi?ey dedim alay?n?z?n a q tabi içimden![]()
velhas?l? pi?mi? tavu?un ba??na gelmedi bunlar.bunun sonu nereye var?r merak ediyorum bakal?mbu arada cash bi i? bulursam çal??abilirim akl?n?zda bi yer varsa yazarsan?z sevinirim para bitiyor kald? 100$

) derken 23 temmuz saat 5 te jfk e indik.i90 formunu doldururken adres önemli de?il demi?ti arkada? bizde doldurmad?k.ilk arkada? girdi bende çok ing yok polis arkada?a git adresi doldurmadan gelme deyince bende kafadan bi adres yazd?m nas?l sa önemli de?il diye miamide bi otel adresi , tabi adam ne i? yap?can felan deyince alaskada bal?k i?i dedim.adam haliyle ne i?in var miamide felan dedi nerdeyse geri gönderecekti

Alýntý

sorun ?u ki wat?n work k?sm?n? yapam?yorum çünkü social security card vermiyorlar cash i? bulmakta zor, travel k?sm?n? yapam?yorum çünkü para bitmek üzere 

Bookmarks