azuhazu zaten Türkiyede okul bitti çıkış kağıdını bile aldım öyle geldim konsolosluğa gittiğimde tesadüfen öğrendim.devlet bütün okul masraflarını karşılıyor burda master yaparsan artı ayda 1200 dolar para veriyor.elektronik mühendisliğine master düşünüyorum belkide iyi oldu bu bilmiyorum ama wat tarihinde ilk olduğuna eminim
şu Islamic Centerlardan tam olarak bahsedebilirsen sevinirim.nerdedir nasıl yardımcı olabilirle???
thepassenger burda 20 yıldan fazla kalan birçok tanıdığım var Türkiye de aldığın vizeyi immigration değiştirebiliyormuş, onun yazdığı vize geçerli oluyormuş, isterse geri bile gönderebiliyor bunu biliyorsundur zaten.şu anda sistemde vizem f1 görünüyor.5 yıl kalabilirim yani uğraşıp değiştirmezsem.immigration a tanınan yetki çok büyük.sevis kaydını yaptım geldikten iki gün sonra.şimdi pedicap ehliyetini bekliyorum onda statü önemli değilmiş bende başvurdum.eğer problem çıkmazda gelirse bırakıcam vize böyle kalsın 2 ayda para kazanıp dil okuluna kaydolucam artık sonra master felan bakarım diye düşünüyorum.

Alıntı
Bookmarks