25 haziranda wata karar vermiþ 12 temmuzda vizemi almýþ herþey yolunda 22 temmuzda uçaða binecekken aksilikler baþladý uçak arýzasý derken 1 gün rotarla yola çýktýk(tabi o bir gün 5 yýldýzlý otelde açýk büfe süper lüks konaklamayý iyi biþey saymazsak) derken 23 temmuz saat 5 te jfk e indik.i90 formunu doldururken adres önemli deðil demiþti arkadaþ bizde doldurmadýk.ilk arkadaþ girdi bende çok ing yok polis arkadaþa git adresi doldurmadan gelme deyince bende kafadan bi adres yazdým nasýl sa önemli deðil diye miamide bi otel adresi , tabi adam ne iþ yapýcan felan deyince alaskada balýk iþi dedim.adam haliyle ne iþin var miamide felan dedi nerdeyse geri gönderecekti
tabi ben küçük emrahý oynayýnca lanet olsun dedi heralde içinden bastý mühürü gönderdi
havaalanýndan bi çýktýmki o da nesi i90 formunda f1 yazýo ve ds 2019daki yerede f1 yazmýþ. heralde problem olmaz deyip yolumuza devam ettik.
nj de 1 gün misafir olduk ordan atlantic city e geçtik chair iþi için(bu arada biz iki arkadaþ self geldik iþ felan hazýr deil) chair iþide job offer olmadan çok sýkýntý adam formu vermio biraz onada küçük emrah modu neyse aldýk formu.city holl e gittik.driver licence çýkartýcaz bütün iþlemler halloldu 85$yatýrdýk kadýn demezmi social security kartýn nerde dedim gerek yok ds 2019 geçerli alana kadar felan yok dinlemio vay a q dedim ya baþtan neden söylemiyon parayý yatýrmadan.
derken ordan nj e geçtik günlerden cuma.neyse haftasonu baya bi iþ baktýk yok amerika kurumuþ arkadaþ iþ yok
pazartesi günü social security kartý almaya gittik petersona 2 saat sýra bekledik kadýn demezmi git okuldan kaðýt getir sen öðrenci statüsündesin.haaaass ktr dedim ya bu ne biçim iþ.j1 giriþte f1 olurmu bu hatamý yoksa staümü deðiþti anlayamýyorum.
umutlar tükenmeye baþlamýþtýki ny a gidip pedicape baþvurduk öncesinde tabi konsolosluktan ehliyetin çevirisini alýyosunuz.aha nufus cuzdaný yok kadýn iþlem yapamam demezmi .ona da bi küçük emrah modu iþlem tamam gittik baþvurduk 2 3 haftaya gelir demezlermi.bekle iþin yoksa...
tabi konsoloslukta dedim benim durumum böyle böyle yanlýþ giriþ yaptý polis havaalanýnda ne kart alabiliyorum nede bi okula kayýtlýyým.onlarda federal plaza ya git dediler dedim yardýmcý olun devreye girin yok diyolar bu kiþisel biþey dedim alayýnýzýn a q tabi içimden![]()
velhasýlý piþmiþ tavuðun baþýna gelmedi bunlar.bunun sonu nereye varýr merak ediyorum bakalýmbu arada cash bi iþ bulursam çalýþabilirim aklýnýzda bi yer varsa yazarsanýz sevinirim para bitiyor kaldý 100$

) derken 23 temmuz saat 5 te jfk e indik.i90 formunu doldururken adres önemli deðil demiþti arkadaþ bizde doldurmadýk.ilk arkadaþ girdi bende çok ing yok polis arkadaþa git adresi doldurmadan gelme deyince bende kafadan bi adres yazdým nasýl sa önemli deðil diye miamide bi otel adresi , tabi adam ne iþ yapýcan felan deyince alaskada balýk iþi dedim.adam haliyle ne iþin var miamide felan dedi nerdeyse geri gönderecekti
Alýntý
Bookmarks