-Iphone 4 tane getirsende sorun olmaz. 2sini kutulardan cikartip cebine koy, kullaniyorum dersin. 1 ini valize 1 inide sirt cantana at.
-Laptop 4 tane getirince sorun cikabilir belki. Buyuk ihtimal cikmaz ama olurda bi aksilik olursa 4 laptopu hayatta sokamazsin iceri. Alacaksan max 3 tane al yeter.
-Ayrica 2. valiz olayi problemli olacagi icin bi valize 4 laptop 4 iphone falan doldurman kacakcisin gibi gorunebilir.
-zippo istedigin kadar al sorun olmaz.
Sadece onlem olarak fazla alma diyebiliriz, havaalanina gelince keske 20 laptop alsaydim hic kontrol falan yokmus diyeceksin ama iste olurda bi aksilik durumu falan olursa o zaman problem cikarsin. Gerci aksilikde 40 yilda bi olur. Ama sonuc itibariyle yasal prosedur 2 den fazlaya izin vermiyor.
Her telefon icin yeni bi pasaport kaydina ihtiyacin var. O kadar pasaport bulman zor olacak gibi. Ama mesela bende eski iphone var. fake imei kullaniyorum. Eski dandik tellerimden kullanilmayan bozuk bi telefonumun imeisi kayitli. SOrunsuz kullaniyorum. Ama iphone 4 icin ne zaman cikar fake imei bilinmez. Ayrica yasal olmayan bi yol (:

Alıntı
Bookmarks