Arkada?lar gitmeden ?öyle 300-400 civar? (maksimum) bi tel almay? dü?ünüyorum ama cidden teknoloji özürlüsü biri olarak modellerin özellikleri bana pek fazla bi?ey ifade etmiyor.sadece verdi?im paraya de?ecek ve türkiyede sorunsuz kullanabilece?im,tABii bir de tr deki modeline k?yasla daha uygun fiyata gelecek bi tel istiyorum.
unlocked i phone 3gs çok pahal? geliyor bi kere,3g ile aras?nda pek bir fark olmad???n? okudum.i phone 3g unlocked olarak nerden alabiliriz?ebay ve bestbuy u bliyorum elektronk al??veri? sitesi olarak.Ayr?ca sat?n ald?ktan sonra tr ye gidip direk kullanabiliyor muyuz,sonras?nda bir prosedür var m? acaba?
di?er bir seçene?im de nokia n900.walmartta da sat?l?yorm? o tel.
siz ne tavsiye edersnz?en güvenilir ve uygun fiyata al??veri? yap?lacak yerler nerelerdir?bi de internetn d??nda bi yerden sat?n alam?yor muyuz bu telleri?aç?kças? o kdr para veriyoruz,almadan önce bir denemek istiyor insan.tecrübeli arklar ne diyor bu konuda?

Alıntı

cidden aldığımda tr de bana sıkıntı çıkarmasın,bozulduğunda falan ne bileyim elimde kalmasın.bi de dönüştürücüyle şarj edicez bu aletleri,bi sıkıntı oluyo mu voltaj durumundan?

bi arızası çıktığında tr de bize fazla masraf çıkarır mı bu teller ?hem nokia hem i phone için soruyorum ?

Bookmarks