Vize gorusmesinden sonra geliyor hemen. Ben cuma girmistim gorusmeye pztesi elimdeydi. 3 gune gelmisti. Hemde wat'in en yogun oldugu zaman. F-1 vizesinde pasaport hemen geliyor. 2 hafta beklemezsin. Onay verirse max 3-4 gunde pasaport elinde olur.
Dedigim gibi sans isi. ben 3 aylik kursa yazilmistim hicbirsey sormadilar bana. Vize gorusmemin ayrintili sekli burada mevcut. http://www.turkishwat.net/2009-vize-...i-sekilde.html Bende f-1 ile dil okuluna gitmistim. Bilgi almak icin okuyabilirsin belki isine yarar.
Onun haricinde dedigim gibi tamamen sans. Isterse yok demen sorun olabilir belki. Belkide onemsemez. Vize isi birazda sansa dayali. Benim ds formumdaki surede yaklasik 1-2 ay daha fazlaydi okulumdan. Ona pek dikkat etmiyorlar. Zaten okulun bitince baska bi okula basvurmazsan max 1 ay suren var. Yoksa kacak konumuna dusuyorsun.
Sponsorun akrabansa tapu ruhsat vb. seylerin belki ciktisini alabilirsin. Tapu dairesine gidince verirler buyuk ihtimal. Yaninda birseylerin olmasi taraftariyim ben.

Alıntı
Bookmarks