ntvmsnbc.den al?nt? bir haber..
?irket ortada b?rakt?
ABD'ye yaz tatilinde çal??maya ve geziye giden bir grup Türk ö?renci ma?dur edildi.
Pennsylvania eyaletinin York kentinde bulunan ö?rencilerle ilgili haber veren yerel ABC27 televizyon kanal?n?n internet sitesinde, 50 ö?rencinin kendilerini getiren ?irket taraf?ndan ortada b?rak?ld?klar? belirtildi.
Haberde, bir Türk i?adam?n?n ö?renciler için bar?nacaklar? 7 ev kiralad???, ancak ö?rencilerden para ald??? halde evlerin kiras?n? ödemedi?i ve ö?rencilerin d??ar? at?ld??? kaydedildi.
Televizyonun haberinde, Cherry Lane adl? emlak bürosunun ö?rencilere geçici olarak kalacaklar? bir yer ve bir araç temin etti?i ifade edildi.
Habere göre, eyalet parlamentosu üyesi Eugene DePasquale, bu davran???n utanç verici oldu?unu belirterek, ABD yetkililerinin Türk yetkililerle birlikte çal??arak, ilgililerden hesap sormalar? umudunu dile getirdi.
kaynak

Alıntı

yuzumde bir tebessumle okudum etkilendimde ve eminim bu siteyi daha nice amaclar icin sayisiz kere kullandim ve seneye gitmeyi dusunen biri olarak yine kullanacagim.Tek hatam sirket secimimi yaptiktan sonra bu siteyi kesfetmem oldu.Bu adi gecen sirket eminim bu dava sonuclandiginda kapatilacak tabii daha once iflas etmezse,bu dava sonuclanmadan once bir ya da iki tur daha amerikaya ogrenci gonderebilirler ve ben gonderdikleri ve ustune magdur ettikleri her bir ogrenci icin pisman olacagim.Lutfen sizde elinizden geldigince bunun olmasina engel olun.Biliyorum karalama kampanyalarina sirketlerce reklam yapmak icin olusturulmus kendi sirketi disinda hepsine bok atan sahte kisilere karsi oldukca hassassiniz bu siteyi temiz bir kaynak yapanda bu zaten.Ama buraya basindan gecenleri yazmak icin gelmis ya da eger izin gelirse yazmasi icin cagiracagim herhangi bir magdura isterseniz telini sorun isterseniz Tc nosunu eminim size basindan gecenleri anlatmak isteyecek ustunede gercek oldugunu kanitlamak icin sizinde yardim edecegini bildigi icin tel nosunu verip site yoneticileriyle bizzat konusabilecek onlarca kisi cikar.Ve eminim bu insanlar siz onlara seslerini duyurmalarina yardim ettikten sonra 3-5 entrylik olmadiklarini gosterip bilgi alis verisine devam edeceklerdir.Bu gune kadar sayisiz yardim aldigim bu siteden tek istegim bu arkadaslara bir sans vermeleri soyleyinki eryz birkac magdur bul burada dertlerini anlatsin neler yasandigini anlatsin eger ki site yoneticileri ikna olmazsa o insanlar tel nosunu vs vermeyi red ederse veyahutta hikayesini dogrulayacak yeterli sayida insan bulamazsa yine silersiniz.Turkishwat in bu konudada insalari magdur birakmamasi dilegiyle!

Bookmarks