Oncelikle tum arkadaslara gecmis olsun.

Sirketin adini silen zihniyeti siddetle kiniyorum.

Ne yapcakti arkadaslarimiz? Isim vermeyelim biz de kalsin diyeceklerdi degil mi? Sonra diger seneye yeni ogrenciler yollancakti degil mi? Sonra ayni goruntuler yine oluscakti degil mi?

Yapmayin arkadaslar hepimiz universite ogrencisiyiz. Bizler bu ulkenin gelecegiyiz. Bu sitenin sahibi olan arkadaslari da taniyorum -en azindan Melih i tanirdim ayrildi sanirim bayadir giremiyorum. - onlar da universite ogrencisi.

Tabii ki reklam alacaksiniz bu siteyi oyle kolay gecindiremiyorsunuz harcadiginiz muthis bir emek var ve herkesin ucretsiz paylastigi binlerce bilgi sizlerin sayesinde.

Ama varsin bunlari yapan firma, eger gercekten o firmaysa, birakin vermesin reklam felan artik. Biz hepimiz 3 er 5 er toplar yine sitemizi gecindiririz.

Ben boyle bir sey hic yasamadim gercekten yasasam tepkim ne olurdu bilmiyorum. Cok talihsiz bir olay hele ki bu olayi cok daha igrenc kilan bir sey var ki o da bir Turk un bunu yapmasi ve kacip gitmesi.

Work and Travel ogrencilerinin zar zor paralar biriktirerek gitmis olanlarinin uzerinden bu kadar haysiyetsizce para kazanan bir zihniyetin var olmasi gercekten cok uzucu.

Cok uzuldum keske yapabilecegim bir seyler olsa.

Ben Vegastayim ve cuma gunu donuyorum yapabilecegim gercekten bir sey varsa soylemeniz yeter.

Eger bu yorumum da diger arkadaslarimizin yorumlari ve topicleri gibi silenecekse lutfen rumuzumu da silin gitsin.

Ve bu olaya goz yuzman herkes unutmasin ki bu evrende Karma diye bir sey var. Bugun bu arkadaslara yarin size. 3-5 Kurus paralar icin insanliginizdan olmayin hele hele bu kadar genc yasta.

Yazdiklarim kimseye agir gelmesin lutfen, ama durum boyle cok uzgunum.

Iyi bayramlar, iyi gunler herkese.