Merhabalar,
Forumdaki görevimden ayr?ld??m? daha önce açt???m bir konuyla sizlere iletmi?tim. Arkada?lar beni yönetici olarak eklemi?ler foruma yine. Bundan haberim yoktu. @serky'nin mesaj?nda ismim geçti?i için cevap yazma gere?i hissettim. Her yaz döneminde oldu?u gibi bu dönemde de WAT program? ile giden bir çok ö?renci ma?dur olmu? durumda. Ortada birçok ?irket ismi var. Hatta bir arkada??m?z D??i?leri Bakanl???ndan gelen resmi yaz?y? foruma eklemi?. O konuya hiç dokunulmad? yan?lm?yorsam. Çünkü resmi bir yaz?. Kimsenin tek kelime etmeye hakk? yok. Daha önceki forum tecrübeme dayanarak forum yöneticisi arkada?lar?n bu konunun yarg?ya intikal etmi? oldu?u ve dolay?s?yla henüz dava a?amas?nda olan bir konuda ?irket ismi geçmesinin kanunlara ayk?r? bir durum yarataca?? gerçe?ini, gözard? etmedi?ini dü?ünüyorum.Reklam veren firman?n forum üzerindeki haklar? elbette haklar? korunacakt?r. Ancak bu yap?lan sözle?me ile sabittir. Ya?anan bu tarz olaylarda kimse olay? örtbas etme gayreti içerisine girmez. Bakal?m ilerleyen süreçte neler ya?anacak..
Selamlar

Alıntı
Bookmarks