Merhabalar,
Forumdaki görevimden ayrıldığmı daha önce açtığım bir konuyla sizlere iletmiştim. Arkadaşlar beni yönetici olarak eklemişler foruma yine. Bundan haberim yoktu. @serky'nin mesajında ismim geçtiği için cevap yazma gereği hissettim. Her yaz döneminde olduğu gibi bu dönemde de WAT programı ile giden bir çok öğrenci mağdur olmuş durumda. Ortada birçok şirket ismi var. Hatta bir arkadaşımız Dışişleri Bakanlığından gelen resmi yazıyı foruma eklemiş. O konuya hiç dokunulmadı yanılmıyorsam. Çünkü resmi bir yazı. Kimsenin tek kelime etmeye hakkı yok. Daha önceki forum tecrübeme dayanarak forum yöneticisi arkadaşların bu konunun yargıya intikal etmiş olduğu ve dolayısıyla henüz dava aşamasında olan bir konuda şirket ismi geçmesinin kanunlara aykırı bir durum yaratacağı gerçeğini, gözardı etmediğini düşÃ¼nüyorum.Reklam veren firmanın forum üzerindeki hakları elbette hakları korunacaktır. Ancak bu yapılan sözleşme ile sabittir. Yaşanan bu tarz olaylarda kimse olayı örtbas etme gayreti içerisine girmez. Bakalım ilerleyen süreçte neler yaşanacak..
Selamlar

Alıntı
Bookmarks