ntvmsnbc.den alıntı bir haber..
Şirket ortada bıraktı
ABD'ye yaz tatilinde çalışmaya ve geziye giden bir grup Türk öğrenci mağdur edildi.
Pennsylvania eyaletinin York kentinde bulunan öğrencilerle ilgili haber veren yerel ABC27 televizyon kanalının internet sitesinde, 50 öğrencinin kendilerini getiren şirket tarafından ortada bırakıldıkları belirtildi.
Haberde, bir Türk işadamının öğrenciler için barınacakları 7 ev kiraladığı, ancak öğrencilerden para aldığı halde evlerin kirasını ödemediği ve öğrencilerin dışarı atıldığı kaydedildi.
Televizyonun haberinde, Cherry Lane adlı emlak bürosunun öğrencilere geçici olarak kalacakları bir yer ve bir araç temin ettiği ifade edildi.
Habere göre, eyalet parlamentosu üyesi Eugene DePasquale, bu davranışın utanç verici olduğunu belirterek, ABD yetkililerinin Türk yetkililerle birlikte çalışarak, ilgililerden hesap sormaları umudunu dile getirdi.
kaynak

Alıntı

yuzumde bir tebessumle okudum etkilendimde ve eminim bu siteyi daha nice amaclar icin sayisiz kere kullandim ve seneye gitmeyi dusunen biri olarak yine kullanacagim.Tek hatam sirket secimimi yaptiktan sonra bu siteyi kesfetmem oldu.Bu adi gecen sirket eminim bu dava sonuclandiginda kapatilacak tabii daha once iflas etmezse,bu dava sonuclanmadan once bir ya da iki tur daha amerikaya ogrenci gonderebilirler ve ben gonderdikleri ve ustune magdur ettikleri her bir ogrenci icin pisman olacagim.Lutfen sizde elinizden geldigince bunun olmasina engel olun.Biliyorum karalama kampanyalarina sirketlerce reklam yapmak icin olusturulmus kendi sirketi disinda hepsine bok atan  sahte kisilere karsi oldukca hassassiniz bu siteyi temiz bir kaynak yapanda bu zaten.Ama buraya basindan gecenleri yazmak icin gelmis ya da eger izin gelirse yazmasi icin cagiracagim herhangi bir magdura isterseniz telini sorun isterseniz Tc nosunu eminim size basindan gecenleri anlatmak isteyecek ustunede gercek oldugunu kanitlamak icin sizinde yardim edecegini bildigi icin tel nosunu verip site yoneticileriyle bizzat konusabilecek onlarca kisi cikar.Ve eminim bu insanlar siz onlara seslerini duyurmalarina yardim ettikten sonra 3-5 entrylik olmadiklarini gosterip bilgi alis verisine devam edeceklerdir.Bu gune kadar sayisiz yardim aldigim bu siteden tek istegim bu arkadaslara bir sans vermeleri soyleyinki eryz birkac magdur bul burada dertlerini anlatsin neler yasandigini anlatsin eger ki site yoneticileri ikna olmazsa o insanlar tel nosunu vs vermeyi red ederse veyahutta hikayesini dogrulayacak yeterli sayida insan bulamazsa yine silersiniz.Turkishwat in bu konudada insalari magdur birakmamasi dilegiyle!

Bookmarks