program ucerti ikinci is olmadan cikmaz. en azindan ben cikaramadim 3 ay boyunca haftada 40 saat calistim kisaca ozetleyeyim senin icin:
haftada 40 saat ayda 160 saat yapar uc ayda da 480 saat yapar . saat ucertini asgari ucret yani 7.5 olarak hesaplarsan 3600$ para kazanirsin. Ortalama konaklama ucreti 350*3 :1050$ yapar bunun yaninda isin uzaksa eve yada ise yakin ev bulamadiysan eyalete gore degismekle birrlikte haftalik 50 60$ arasi ulasim ucreti mutfak alisveris vs vs derken cikmaz. ama arkadaslarin dedikleri cok dogru program ucretini cikarmak icin geliosan hic gelme gezmeyeceksen aksamlari disari cikmayacaksan evde oturacaksan bunlari turkiyede emin ol dha sosyal bi sekilde yapabilirsin ama ikinci is bulursan ki arkadasim buldu haftada 80 saat felan calisiodu ucreti cikardi alisverisi laptopu ipod iphone hepsini aldi tek bavulla eldi 3 bavulla dondu ustune gezdi yani ikinci is olmadan ben inanmiyorum program ucretinin cebe koyulup donulebilecegine. belki vardir cikran kusura bakmasinlar bu benim dusuncem :d

Alıntı
Bookmarks