Work and Travel
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Program ücreti çıkarmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tamamen sana baglıdır arkadasım..ben virginia beachteydım bu yaz ama 7000 dolara yakın para yaptım herkes ıssızlıkten kıvranırken?? bu sefer 2 katı ogrencı gelmıstı ve yaklasık 100 den fazla ogrencının ıs sozlesmesı yalan cıktı.ben paramı cıkarttım nasıl?

cunku ben temmuz sıcagında ılk ısımden cıktıgımda aksamlara kadar ıs aradım ve buldum.. gunde 16-17 saat calıstım ılk ısımden hıc off um yoktu uyku nedır unuttum ve gunde 6 saat uyuyabıldıgım zamanlar kendımı cokkkk sanslı hıssedıyordum.

az bı mıktar parayla gerı dondum harcarken gozumu kırpmadım arkadaslara kesınlıkle katılıyorum kı para harcamayacaksan hıc cekılecek dert degıl =)
    kill them all-spartacus

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Vİp3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamen sana baglıdır arkadasım..ben virginia beachteydım bu yaz ama 7000 dolara yakın para yaptım herkes ıssızlıkten kıvranırken?? bu sefer 2 katı ogrencı gelmıstı ve yaklasık 100 den fazla ogrencının ıs sozlesmesı yalan cıktı.ben paramı cıkarttım nasıl?

cunku ben temmuz sıcagında ılk ısımden cıktıgımda aksamlara kadar ıs aradım ve buldum.. gunde 16-17 saat calıstım ılk ısımden hıc off um yoktu uyku nedır unuttum ve gunde 6 saat uyuyabıldıgım zamanlar kendımı cokkkk sanslı hıssedıyordum.

az bı mıktar parayla gerı dondum harcarken gozumu kırpmadım arkadaslara kesınlıkle katılıyorum kı para harcamayacaksan hıc cekılecek dert degıl =)

kardeş sen neler yapmıssın ya az kendıne baksaydın adam olur o sartlarda ya dayanılır mı sok oldum boyle wat yapacaksan hıc yapma daha ıyı bu tabıkı benım dusuncem ama hakkaten ınsan ınsanlıktan cıkar kardes
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı mustafa61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş sen neler yapmıssın ya az kendıne baksaydın adam olur o sartlarda ya dayanılır mı sok oldum boyle wat yapacaksan hıc yapma daha ıyı bu tabıkı benım dusuncem ama hakkaten ınsan ınsanlıktan cıkar kardes
    ben alısmıstım kardesım calısmak en mantıklısı cunku calısma bıttıkten sonra rahatca harcayabıldım =) ayrıca sabah 8 am de ıse baslıodum gece cok sanslıysam 11 de cıkabılıodum cunku otelın havuzu 11 pm de kapanıodu normal sartlarda 11.30 pm gıbı cıkabılıodum otel cok yogunsa 12.30 kadar sarktıgını hatırlarım..ama eve gıttıkten sonrada 5-6 bıra ıcıp ole yatardım muabbet sohbet =) kondüsyon =)
    kill them all-spartacus

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)