Arkada?lar pasaport kay?t hakk?na ihtiyac?m var.
Elinde olan arkada?lara belli bir miktar para da verebilirim,
ilgilenen arkada?lar pm yoluyla ula?abilirsiniz.
not: ba?l?k konusunda bir problem olursa silebilirsiniz.

Arkada?lar pasaport kay?t hakk?na ihtiyac?m var.
Elinde olan arkada?lara belli bir miktar para da verebilirim,
ilgilenen arkada?lar pm yoluyla ula?abilirsiniz.
not: ba?l?k konusunda bir problem olursa silebilirsiniz.

san?rsam her pasaportun b?r tane tlfn act?rma hakk? var hakk?nda b? konu
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Yurtdisindan teelfon almissaniz TK kaydini yaptirmak zorundasiniz yoksa telefonu kullanamazsiniz. Iste bu kayit icin yurtdisindan son 1 icerisinde cikmis bir pasaport ve bu pasaporta giris muhuru vurulmus olmali!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

.:MCKS-Mobil Cihaz Kayt Sistemi:. imei numaran? yaz. bak kay?tl? m? diye gösterir.
Sometimes memories can kill...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Amerikadayken pasaportu degistirmissek ne olacak ?
Peki.

Ayr?ca do?ubankta veya baz? sitelerde 100 tl ye sat?l?yor. Google a yazarsan?z bulursunuz.

kardesime nokia 6500 almistim calisiyo suan unlock yani kayit yapmadik ama arama yapip msj gonderebiliyon..anlamadim gittikayit islemi zorunlu mu dedi birisi ve kayit islemini nasil yapcam
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Belki telefon zaten kilitsiz sekildedir normaldede.Pasaportunla birlikte Turkcell ya da vodafone ana bayisine gideceksin.
Peki.

sordum b? kac saat once ded?m b? tlfn ald?m cal?s?yor ded?m nok?a..ded? cal?sab?l?r ama b? kac gune kapan?r kay?t yapt?rmak zorundas?n.. en az 15 gun once ulkeye g?r?s yapm?s olcak pasaportun fotokop?s? falan ded? get?r
Konu sucre tarafýndan (04-10-2010 Saat 09:57 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Telefon farkl? operatörlerde çal???yorsa (turkcell-avea falan) unlock'dur. Ayr?ca nokia lar zaten %99.9 unlockdur. Telefona zaten normal de?erini ödüyorsun. Unlock olmayan telefonlar hatla birlikte çok çok ucuza verilen telefonlarda olur ( 99$ a iphone gibi).
Unlock i?lemi ile kay?t i?lemi alakas?z i?lemlerdir. Telefonun unlock olmasa bile trde yine çal???r.
Kay?t i?lemi nedir: Trye giri? yap?lan her telefonun imei sinin kaydedilmesi. Adamlar telefonun unlock mu jb li mi markas? modeli falan hiçbi?eyiyle ilgilenmez.
Trde hatt?n? takt???nda operatörün sinyal yollar. Telefonun imei si kay?tl? de?ilse kaçak konumundad?r. Bi süresi var o sürede kaydetmen gerek. Kaydedince kaçak konumundan ç?kar. Yok kaydetmezsen bi daha o telfona sinyal gelmez. Engellenir. Hangi hatt? takarsan tak çal??maz.
Kay?t için turkcell bayisine pasaportunla git. 10 tl ver. telin imesini not als?nlar kaydetsinler.
Bi pasaporta 2 y?lda sadece 1 telefon kaydettirebilirsin.
Konu manhattan tarafýndan (05-10-2010 Saat 03:13 AM ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaslar son bir ay içerisinde türkiyeye giri? yapm?? pasaport ar?yorum telefonu kaydettirmek icin..ilgilenen varsa bana ozelden ulas?rsa belli miktar paraya anlasabiliriz![]()

telefonu kaydett?rmek ?c?n Turk?yeye g?r?ste ?lk b?r ay ?cer?s?ndem? kaydett?rmek gerek?yor, yan? pasaporta g?r?s damgas? vurulduktan sonra.
Peki.

Yok ben soru sordum orda.Yan? Tr ye g?r?ste ?lk b?r ay ?cer?s?ndem? yapmak gerek?yor bu ?slem?.Telefona s?m kart takmam?s olsak h?c ama Turk?yeye bes ay once g?r?s yapm?s b?r?s?n? bulsak olurmu ?
Peki.

hyr ?lk 15 gun ?cer?s?nde yapmal?s?n ..Turkcell bay?s? en az 15 gun ?c?nde ulkeye g?r?s yapm?s pasaport ?sted? benden tlfn kayd? ?c?n boyle ded? ben?m 12.gunum olmustu g?r?s tar?h? uzer?nden sadece fotokop?s?n? al?p v?zen?n b? de 10 tl ald?lar b? de ser? noyu ald?lar tlfnun..

ilk bir ayda evet.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHÝBÝ.

Arkada?lar son 1 ay içerisinde Türkiye'ye girmi? bir pasaport ar?yorum.
millet ben iphone 4 aldim telin unlock olmadigini bile bile teli geldigim gun kaydettirdim sizce unlock yaptiktan sonra hatti taktigim zaman sorun olur mu?

kaç y?l kadar pasaportu kullanam?yoruz? bilgisi olan varm?

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks