Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kievden girdiysen sorun olmamış olabilir. Daha önce bir simferopol örneği yaşamıştım .Hatta Odesa'ya sık sık giden bir arkadaşım var. Daha bedava geçememiş Bu haftasonu bir Kharkov deneyimi yaşayacağız. Orada da durum aynıysa, Kiev'den giriş yapmak en mantıklısı 27 öğlen Kiev'deyim bu arada haberin olsun. Görüşürüz
Evet çoğu kişi kievden giriş yaptığıma bağlıyor.. Bende çok duydum illa rüşvet verecen diyorlar =))) Bu arada 27 sinde bekliorm. Ukraynaya girer girmez ara ona göre görüşelim. Kalcak yer ayarlayalım. Mümkünse sizi karşılayım.

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üniversite bitiyor bu yıl..bitirince yapacak birşey de yok velet yaştayız henüz.. arayış icindeyim önce tekrar wat sene icnde de abd internship düşünüyorum..abd de ukraynalı ve ruslarla yaşadıgım deneyimlerden sonra orayada gitmek isterdimama biraz tuzlu gibi geldi..okurken calışabiliyor musn?
Birkere öğrencinin yasal olarak çalışması yasak. Okurken çalışma imkanı düşük biraz girişken olmak gerekiyor tabi. bide rusça bilinmediği için öle işe girmek zor. Ama ben bi şirket buldum amerikalılara internet üzerinden akademik tez hazırlayıp filan satıorlar. Help deski ukraynada şirketin amerikalılar arıyor sen ödemede websitenin kullanımında yardım ediyorsun felan. İnterview'a gittim. Herşey okey dediler ama Muhasebecileriyle konuşması gerekiyormuş. Kayıt altında olmadan bana maaş ödeyebilmeleri için. Eğer muhasebeci okey verirse sanırsam çalışacağım. Ama düşük bi şans tabi... Genelde burda rusçayı bilen öğrenciler cafelerde filan çalışıor.. Ama belirtmek isterim... Maaşlar TR'den daha düşük.....