Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ukrayna Öðrenci vizesi Üniversite ve Master

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Üniversite bitiyor bu yýl..bitirince yapacak birþey de yok velet yaþtayýz henüz.. arayýþ icindeyim önce tekrar wat sene icnde de abd internship düþünüyorum..abd de ukraynalý ve ruslarla yaþadýgým deneyimlerden sonra orayada gitmek isterdimama biraz tuzlu gibi geldi..okurken calýþabiliyor musn?

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý Fiorex Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kievden girdiysen sorun olmamýþ olabilir. Daha önce bir simferopol örneði yaþamýþtým .Hatta Odesa'ya sýk sýk giden bir arkadaþým var. Daha bedava geçememiþ Bu haftasonu bir Kharkov deneyimi yaþayacaðýz. Orada da durum aynýysa, Kiev'den giriþ yapmak en mantýklýsý 27 öðlen Kiev'deyim bu arada haberin olsun. Görüþürüz
    Evet çoðu kiþi kievden giriþ yaptýðýma baðlýyor.. Bende çok duydum illa rüþvet verecen diyorlar =))) Bu arada 27 sinde bekliorm. Ukraynaya girer girmez ara ona göre görüþelim. Kalcak yer ayarlayalým. Mümkünse sizi karþýlayým.

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Üniversite bitiyor bu yýl..bitirince yapacak birþey de yok velet yaþtayýz henüz.. arayýþ icindeyim önce tekrar wat sene icnde de abd internship düþünüyorum..abd de ukraynalý ve ruslarla yaþadýgým deneyimlerden sonra orayada gitmek isterdimama biraz tuzlu gibi geldi..okurken calýþabiliyor musn?
    Birkere öðrencinin yasal olarak çalýþmasý yasak. Okurken çalýþma imkaný düþük biraz giriþken olmak gerekiyor tabi. bide rusça bilinmediði için öle iþe girmek zor. Ama ben bi þirket buldum amerikalýlara internet üzerinden akademik tez hazýrlayýp filan satýorlar. Help deski ukraynada þirketin amerikalýlar arýyor sen ödemede websitenin kullanýmýnda yardým ediyorsun felan. Ýnterview'a gittim. Herþey okey dediler ama Muhasebecileriyle konuþmasý gerekiyormuþ. Kayýt altýnda olmadan bana maaþ ödeyebilmeleri için. Eðer muhasebeci okey verirse sanýrsam çalýþacaðým. Ama düþük bi þans tabi... Genelde burda rusçayý bilen öðrenciler cafelerde filan çalýþýor.. Ama belirtmek isterim... Maaþlar TR'den daha düþük.....
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)