Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 109 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: California 2011

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart California 2011

Merhaba 2011 yaz?nda California eyaletine (Los Angeles, San Diego, San Francisco ve di?er ?ehirler) gitmeyi dü?ünenler arkada?lar,

?irket, i?, ?ehir seçiminde ve ileri zamanlarda vize görü?mesi, uçak bileti vs. hakk?nda nas?l davranaca??n?z? bu ba?l?k alt?nda payla?sak iyi olur diye dü?ündüm.

Daha önce California'da bulunan arkada?lar?m?zda tecrübelerini payla??rlarsa hem ilk kez gidecek olanlar nelerle kar??laca??n? bilirler böylece (örne?in ben)

NOT: Say?n Admin, ilk mesaj?mda ba?l?k açmak ne kadar do?ru oldu bilemiyorum yaln?z CA ile ilgili ba?l?klar?n ço?unu okudum, konular biraz da??n?k geldi. 2011'de gidecek olanlar için düzenli bir ba?l?k açmak istedim, umar?m anlay?? gösterirsiniz. Sayg?lar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

california ben?mde g?ymek ?sted?g?m eyaletler aras?nda cok merak ed?yorum ozell?kle los angeles hayran?y?m he b?de las vegas

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet ben de california dü?ünüyorum bizler için nas?l olur bilenler yazs?n arkada?lar lütfen..hepimize bol ?ans

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende ?irket ara?t?rmas? içindeyim, daha hiçbir ?irket ile görü?medim fakat internetten ara?t?rd???m birkaç "iyi an?lan" ?irket var. Haftasonu onlarla bir görü?ücem, bakal?m neler olacak.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bana cok kazanmasam da olur onemli olan eglenmem ben oraya eglenme amaciyla gidiyorum diyorsaniz.. california en ideal yer.. calistigin sure icinde heryeri gezebilirsiniz californiada ve las vegasi da gezebilirsiniz... ayrica eger gittiginiz yer sahil kenarindaysa ki ole olmali her turlu eglenceyi bulabileceginiz bir eyalet.. ama konaklamalar cok pahalidir.. ortlama haftalik 100-125 dolar civari gider work and travelcilardan.. ayrica son bir dost tavsiyesi six flagslerden uzak durun californiadakilerden ... oldukca fazla sikayet var orda calisanlardan gelen.. cok az calisma saati veriliyor diye..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana cok kazanmasam da olur onemli olan eglenmem ben oraya eglenme amaciyla gidiyorum diyorsaniz.. california en ideal yer.. calistigin sure icinde heryeri gezebilirsiniz californiada ve las vegasi da gezebilirsiniz... ayrica eger gittiginiz yer sahil kenarindaysa ki ole olmali her turlu eglenceyi bulabileceginiz bir eyalet.. ama konaklamalar cok pahalidir.. ortlama haftalik 100-125 dolar civari gider work and travelcilardan.. ayrica son bir dost tavsiyesi six flagslerden uzak durun californiadakilerden ... oldukca fazla sikayet var orda calisanlardan gelen.. cok az calisma saati veriliyor diye..
    Zaten ba?ka yerde de çal??sak biriktirdi?imiz paray? bir ?ekilde harc?caz. ?ahsen ben farkl? bir yerde çal??sam travel k?sm? için California eyaletini ve New York'u görmek isterim, eh böylece biriken para da bitmi? olacak. En az?ndan California'da çal???rsam hem istedi?imi yapm?? olurum, hem de bo?una 3 ay farkl? yerde zaman kaybetmem diye dü?ünüyorum. Tabi herkesin hayata bak??? farkl?

Tavsiyeler için çok te?ekkürler, umar?m daha fazlas?n? payla?maya devam edersin ozgursum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben yar?n ?irketlerle görü?meye gidicem hadi bakal?m
    Good luck buddy!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı hesperidlies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yar?n ?irketlerle görü?meye gidicem hadi bakal?m
    Belirledi?in ?irketler var m? yoksa öyle gidip rastgele bak?cak m?s?n?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı alpino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belirledi?in ?irketler var m? yoksa öyle gidip rastgele bak?cak m?s?n?
    ?irketler bölümünden ara?t?r iyice ben 4 tane ?irketin adresini ald?m yar?n konu?maya gidicem
    Good luck buddy!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ara?t?rd?m zaten, tesadüfe bak bende 4 tane ?irketin adresini ald?m ve haftasonu görü?meye gidicem

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arkadaslar imzamdaki sirket secim yonergesi basligini okumanizi oneririm sirketlerle gorusmeden evvel...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ben?mde akl?ma yatan b? kac s?rket var arkadaslar s?ras?yla yazay?m acaba s?z?nk?ler hang?ler? merak ett?m...

united towers advis campus poseidon ve ukla bunlar?n ?c?nden tavs?ye ett?kler?n?z veya gorustukler?n?z f?lan varm?...

bu arada cal?forn?ay? gercekten ?st?yorum ben ozell?le s?x flagslar? d?cem ama pek fazla oner?lm?yor k? oneml? deg?l baska b? yerdede cal?sm?s olsam en az?ndan orada olayy?m sonucta y?ne g?der?m oraya

bu arada ben un?ted towersle tam olmasada b? gorusme yapt?m..2525 tl ?st?yolar yanl?s hat?rlam?yorsam erken kay?ta 150 l?ra ?nd?r?m var ama b?z 6 k?s?y?z san?r?m bunada ?nd?r?m yap?or olab?l?rler....d?gerler?yle henuz ?rt?bata gecmed?m s?z?n konustuklar?n?z veya onerd?kler?n?z varsa paylas?rsan?z sev?n?r?m
    Konu reyes_19 tarafından (05-10-2010 Saat 01:13 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben?mde akl?ma yatan b? kac s?rket var arkadaslar s?ras?yla yazay?m acaba s?z?nk?ler hang?ler? merak ett?m...

united towers advis campus poseidon ve ukla bunlar?n ?c?nden tavs?ye ett?kler?n?z veya gorustukler?n?z f?lan varm?...

bu arada cal?forn?ay? gercekten ?st?yorum ben ozell?le s?x flagslar? d?cem ama pek fazla oner?lm?yor k? oneml? deg?l baska b? yerdede cal?sm?s olsam en az?ndan orada olayy?m sonucta y?ne g?der?m oraya

bu arada ben un?ted towersle tam olmasada b? gorusme yapt?m..2525 tl ?st?yolar yanl?s hat?rlam?yorsam erken kay?ta 150 l?ra ?nd?r?m var ama b?z 6 k?s?y?z san?r?m bunada ?nd?r?m yap?or olab?l?rler....d?gerler?yle henuz ?rt?bata gecmed?m s?z?n konustuklar?n?z veya onerd?kler?n?z varsa paylas?rsan?z sev?n?r?m
    reyes di?er ?irketler ile görü?tün mü? ne kadar bir fiyat istiyorlar?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

reyes di?er ?irketler ile görü?tün mü? ne kadar bir fiyat istiyorlar?
    dostum b?de adv?s vard? oda 2100 l?ra ?st?yor daha ucuz yerlerde var campus ukla posadeon f?lan g?b? ama ben un?ted towerse guven?yor g?b?y?m (: ve eduyorkada b?lg?lend?rmeler? ?c?n e-ma?l atm?st?m ama onlar ger? donmed?ler bana

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum b?de adv?s vard? oda 2100 l?ra ?st?yor daha ucuz yerlerde var campus ukla posadeon f?lan g?b? ama ben un?ted towerse guven?yor g?b?y?m (: ve eduyorkada b?lg?lend?rmeler? ?c?n e-ma?l atm?st?m ama onlar ger? donmed?ler bana
    en iyisi gidip yüzyüze görü?mek eduyorkla. internette iyi yorumlar var bu ?irket hakk?nda, ama onlar ile giden tan?d???m yok. sen ne diyorsun eduyork hakk?nda?

bu arada sana tavsiyem alternatif ve armada grandee ile de görü?. fiyat fark? yok ama gene de sen bi ara?t?r derim.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

en iyisi gidip yüzyüze görü?mek eduyorkla. internette iyi yorumlar var bu ?irket hakk?nda, ama onlar ile giden tan?d???m yok. sen ne diyorsun eduyork hakk?nda?

bu arada sana tavsiyem alternatif ve armada grandee ile de görü?. fiyat fark? yok ama gene de sen bi ara?t?r derim.
    eduyorkla ben?mde g?den b?r tan?d?g?m yok ama ded?g?m g?b? ben bu s?rketle gorusmed?m ama ded?g?n g?b? s?rket hakk?ndada kotu b?s? duymad?m hayla arast?rma asamas?nday?m bu arada ben alternat?f ve armada grandee hakk?nda cok kotu duyumlar ald?m o yuzden h?c dusunmuyorum bu s?rketler?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

armada grande ?lede gorustum onlarda un?ted towersle ayn? f?yat? ?st?yorlar yan? 2500 l?ra ?k?s?de cok yuksek f?yat ?st?yorlar ve d?gerler? ortalama 1400 l?ra f?lan ?st?yor

hang? f?rmayd? hat?rlam?yorum hersey dah?l 3200 l?ra ?st?yordum b?lg? almak ?c?n e-ma?l att?m ama donmed?ler daha

eduyork bayramdan sonra san?r?m okula stant kuracak oyle b?s? olursa gereken b?lg?ler? sorar burda paylas?r?m...

h?c k?msen?n gorustugu anast?g? tavs?ye ett?g? b? s?rket yokmu yahu..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

2 . s?rada bu arada e l t

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Valla ben daha kimseyle görü?medim yaln?z, ilk görü?meyi dü?ündü?üm ?irket United Towers'd? fakat 2500 lira biraz yüksek geldi aç?kças?.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben yen? geld?m ?stanbul a arkadadalar cal?forn?a dayd?m..Ben cok begend?m sorular?n?z olursa el?mden geld?g?nce yard?mc? olab?l?r?m

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı dahstres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yen? geld?m ?stanbul a arkadadalar cal?forn?a dayd?m..Ben cok begend?m sorular?n?z olursa el?mden geld?g?nce yard?mc? olab?l?r?m
    dostum ne ?s yap?yordun orada....vede sence nas?l b?r ?s sec?m? yapmal?y?z...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

acaba orda 2. bi i? bulma ihtimalimi gerçek olarak nedir?ortam vb durumlar nas?l.ayr?ca o bölge için hangi i?ler overtime ac?s?ndanda uygun? t?k ler

BannedUser
    Guest

Sirketler hakk?nda yorum yapmayacag?m ama bu ba?l?k alt?nda ad? E ile ba?layan bir firma var ondan uzak durun. Ayr?ca gene isim vermeyecegim C ile baslayan firmada ö?rencilerle hiç ilgilenmiyor.

Ve son 2500 lira cok yüksek. Gerçi bazen baz? firmalar 1500 liraya götürüyor ama sonuclar? 2500 liraya mal olmas?na neden oluyor. Bazen wat rezil oluyor. Ben derim ki benim gidece?im firmayla gidin kefili benim ayr?ca temsilci de?ilim ö?renciyim ben ö?renciden küfür yemek istemem

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben G?annas bak?ng adl? b?r pastac?n?n ?malathanes?nde cal?t?m ?s felakaet bas?t ve paras? da gayet ?y? academ?xle g?tt?m ajans ?nan?lmaz berbat ama o ?s eller?nde varsa terc?h ed?leb?l?r ?s yer? guzel b?r yerde de?l ama para b?r?kt?r?p butun cal?forn?a gez?leb?l?r k? ben boyle ?st?yordum ve oldu da

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hangi ?irket ile gitmi?tin dahstres?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ama ben y?ne de onerm?yorum k?mseye wat ? s?k?nt? cekmeye degmez b?r?kt?r?n paran?z? gerek?rse 1 y?l daha bekley?n d?l kursuna f?lan g?d?n ..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Academ?xle gtm?st?m ben..hee son b? tavs?ye h?c oyle yksek paralar odemey?n alay? ayn? bok ajanslar?n yan? oyle 250 dolar fazla ver?nce daha ?s ?mkanlar? olmuyo..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Academ?xle gtm?st?m ben..hee son b? tavs?ye h?c oyle yksek paralar odemey?n alay? ayn? bok ajanslar?n yan? oyle 250 dolar fazla ver?nce daha ?s ?mkanlar? olmuyo..
    acedemix saatl?g? 100 dolar verseler y?nede o s?rketle g?tmem dostum...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Academ?xten farkl? olacag?n? m? dusunuyorsun d?ger ajanslar?n?en ucuzu neyse ona g?t ne kurtarsan kard?r:d

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Academ?xten farkl? olacag?n? m? dusunuyorsun d?ger ajanslar?n?en ucuzu neyse ona g?t ne kurtarsan kard?r:d
    farkl? olsada olmasada kend? ?nand?g?m guvend?g?m s?rketle g?tmek ?ster?m ?ster en ucuzu olsun ?ster en pahal?s?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)