Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 34 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Alaska 2011 Detaylý Bilgiler - Gitmeyi Düþünenler Mutlaka Okusun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Ben forumdan makroklima ... diye devam eden mesaj geldi ama o mesajý silmeyi geç üzerinden 2 telefon geçti ama seni suçlamam deðilsen deðilsindir. Ben aramayý býrak mesaj bile atmadým. Hatta bu durumu Fiorex ile de paylaþmýþtým. Benim adam olup olmama sen mi karar vericeksin. Mesajlarýn bazýlarý silindi ama kayýtlarda var. Adam merak ediyor bende yazýyorum. Dediðim gibi benim adam olmam senin lafýna kalmaz. Mesaj þuan telefonumda deðil ama bende biryerimden uydurmuyorum. Belkide birisi senin adýna yapmýþtýr. Ben arkasýný aramadým. Hoþ davranýþ deðildi.
    BELKÝDE BÝRÝSÝ BENÝM ADIMA YAPMIÞTIR. Güzel cevap.

Benim attýgýmý bilmiyorsan beni karalama o zaman. Ben mesajý atana diyeceðimi dedim. Sana o mesajý kim attýysa sorununu onunla çöz.

BannedUser
    Guest

Alýntý redblackx Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    haklýsýn hocam ama ben dün alvis le görüþtüm ordaký bayan ýng sevýyemý test ettý amerýka da çalýþmam ýcýn dilimin yeterlý olmadýðýný (kendýmý gayet ýyýanlatabýlýyorum anadolu lýsesý çýkýslýyým ) söyledý.alskada yapacaðým ýsý anlayýp anlamama konusunda bý sorun yasanmaz asýl sormak ýstedýðým boþ zamanlarýmda fln geliþtirebýlrmýyým ? fabrýkada da bý kaç arkadaþ bulursam yabancý hýcte fena olmaz dýye düþünoyurm çünkü samýmý býr ortamda sohbet edýyorsun ....
    Eger biraz temelin varsa Alaskanýn diðer yerlerden farký yok. Oradada dilini geliþtireceðin zamanlar olacaktýr. Genelde calýsanlar filipinli ve meksikalý olacak bu yüzden aksanlarý biraz sorun olabilir ama dil geliþmez demek yanlýs. Alaska da iþini anlamama gibi birþey de olmaz zaten Türkün olmadýgý fabrýka yoktur rahatca yardým alýrsýn.

BannedUser
    Guest

PM'den Gelen Bir Soru : mrb makroklima ben ege ünv. 4. sýnýf öðrencisiyim bu yaz kýz arkadaþýmla brlikte wat ile amerikaya gitmeye karar verdik ancak izmirde araþtýrdýgýmýz þirketler geç kaldýðýmýzý söyledile ve bize alaskayý önerdiler .ama bizim aklýmýzda bir sürü soru iþareti oluþtu alaska çok uzak çalýþma ,konaklama ,nasýl olcak bayanlar hangi imkanlarda çalýsýyor.biz haziranýn sonunda gitmeyi düþünüyoruz .work kýsmý bitince travel kýzmý nasýl olcak ?bilgilendirirseniz sevinirim.

Öncelikle þunu söylemeliyim ki Alaska'da kadýn erkek ayrýmý yoktur. Erkekler ve kadýnlar ayný iþlerde çalýþabilirler. Bazý durumlarda kadýnlara daha kolay iþler verilebiliyor ama bunun garantisi yok. Çalýþma koþullarý agýrdýr. Kan, koku, su ve soðuk bu zorluklarýn temel nedenidir. Konaklama deðiþir konaklama saglayan fabrýkada vardýr saglamayanda normal otel odasýnda banyolu klimalý odalarda da kalabilirsin izbe yerlerdede. Travel kýsmýna gelince biletini stop over alýrsan çok sorun olmaz.
    Konu BannedUser tarafýndan (05-03-2011 Saat 11:47 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Break bence sen bi forum yöneticisi olarak bu zorlamaman veya bu þekilde uslüp kullanman yanlýþ ayrýca özgürün çekip int ortamýna koydugu cekide inceletmen :S bana bi garip geldi bence bosa büyütüyosunuz bu iþi kapatýp bu konuyu burda bitirmek en iisi SONUÇDA 2NÝZDE AKLI YERÝNDE OLGUN ÝNSANLARSINIZ
    FORZA ES-ES

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)