merhaba arkadaslar
bende 2010 yazında wisconsindaydım.wildernessta slide attendent olarak çalıştım.. yukarıda okuduğum gibi ilk 2-3 hafta max. 25-26 saat verdiler.
bu wilderness kendi içinde 3 e bölünmüş. bu nedenle overtime yapmak büyük sıkıntıydı.ben 1 kere yapabildim çyle söyliyim. lifeguardlar bu konuda biraz daha sanslıydılar diyebilirim. ama tabi yazılı sınavlar ve yüzme gibi sınavları basarıyla gecmeniz gerekliydi, tahmin edersiniz ki life guard sayısının artmasını da pek istememkteydiler.
genel olarak dells oldukce küçük ama güzel bi sehir. walmart ve tanger hayati öneme sahip. bu nedenle iş ve konaklama bu dediğim iki yere yakın olmalı özellikle walmart.
konaklama cok büyütülecek bi problem değildi bence. tamam ilk gittiğinizde yer sıkıntısı olabiliyor ama cözülmeyecek şeyler değil.
haftada 1gün mutlaka tornado alarmı,t storm alarmı, sel alarmı verilir. bu su parklarının kapanması demek ve off demek. ama tabi şanslı gecen haftalarda olmadı değil.
ayrıca dellsteki bir cok aktiviteden bedava yararlanmanız mümkün.bir paycheck örneğinizn olması yeterli size içinde bir cok aktivitenin olduğu kart veriliyor ve 1 kereye mahsus pek cok seyden yararlanmanızı sağlıyor. mini golf, duck turları, bowling, 4d sinema,noahs arkta bedava bir gün,mt. olympus içinde bedava aktiviteler hatta yemek indirimleri vs mevcut bi kart. sehrin tanıtılması acısından iyi düşünülmüş. bos vakitlerini bunları deneyerek gecrmenz mümkün.
sezon 6 eylül gibi bitti bu sene acık havuzlar vs kapandı wildernessta.

ücret konusunda sıkıntılar oldu wildernessta ama cok güzel eğlenceli zamanlar geçirtti.
yine olsa yine wisconsina giderim.
tavsiye ederim.