Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wisconsin dells pineaire motel...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart wisconsin dells pineaire motel...

Merhaba arkada?lar pineaire motel için her?eyi veya wisconsin dells deki her konaklama için sorular?n?z? yan?tlayabilirim ayr?ca wisconsin için de... ?ki y?ld?r wisconsin dells de çal???yorum pineaire da kal?yorum buy?lda orday?m san?r?m...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ocean_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkada?lar pineaire motel için her?eyi veya wisconsin dells deki her konaklama için sorular?n?z? yan?tlayabilirim ayr?ca wisconsin için de... ?ki y?ld?r wisconsin dells de çal???yorum pineaire da kal?yorum buy?lda orday?m san?r?m...
    biz bu y?l wisconsin dells e gelicez arkadas?mla nerde kalmam?z? önerirsin Wilderness'ta cal?s?caz nas?l bir yer bilgin var m?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Dostum k?smetse bende gelicem dells'e, facebook varsa ordan konu?ursak çok sevinirim. Alican Aksaray.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende kalahariye gidiyorum hocam nas?l b? yerd?n yada b?r f?kr?n varm? ?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı hiasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kalahariye gidiyorum hocam nas?l b? yerd?n yada b?r f?kr?n varm? ?
    Hocam son kararini verdin mi? Oraya mi gideceksin?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende dellse gidece?im in?. bi aksilik olmazsa da konaklama pineaire de olacak. oley bi sürü insan olsun

BannedUser
    Guest
    Konu BannedUser tarafından (19-01-2011 Saat 12:34 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Siz gittiginiz ilk sene de Pine aire demi kald?n?z? Orda ben de ilk yaz cal?st?m 2 Turk arkadas?mla beraber. ^ki?iydik Pine'de
    Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar merhaba tekrar wisconsin dells e dahil her?eyi biliyorum genellikle problem uçak biletleri ve konaklama oluyor oran?n en iyi moteli pineaire moteldir e?er bana ula??rsan?z mail adresimden sizin rezervasyonunuzu yapt?r?r?m orada buluruz mant???yla sak?n gitmeyin çünkü öle olmuyor ben iki y?ld?r orada kal?yorum muhtemel adres o ki buy?lda oraday?m her?eyi mevcut otelin aç?k havuz kapal? havuz jakuzi sauan odalarda klima rezervasyon için bana ula??n ikincisi ise uçak bileti uçak bileti al?m? için de bana ula?abilirsiniz arkada?lar direk uçu? aktarmas?z geri dönü?te havaliman? de?i?ikli?i ücretsiz tarih de?i?ikli?i ücretsiz mesela diyelim ki yaz?n ortas?nda ordayken tur plan? yapt?n losangeles a gideceksiniz hemen geri dönü? biletini losangeles havaliman?na al?yorsunuz bir mail yoluyla bunlar büyük sorunlar orada e?er ilgilenirseniz bilgilerimi yaz?yorum bana ula??rsan?z sizin için iyi olur ilker_tehsky face mail adresi de portableadress

BannedUser
    Guest

arkada?lar merhaba tekrar wisconsin dells e dahil her?eyi biliyorum genellikle problem uçak biletleri ve konaklama oluyor oran?n en iyi moteli pineaire moteldir e?er bana ula??rsan?z mail adresimden sizin rezervasyonunuzu yapt?r?r?m orada buluruz mant???yla sak?n gitmeyin çünkü öle olmuyor ben iki y?ld?r orada kal?yorum muhtemel adres o ki buy?lda oraday?m her?eyi mevcut otelin aç?k havuz kapal? havuz jakuzi sauan odalarda klima rezervasyon için bana ula??n ikincisi ise uçak bileti uçak bileti al?m? için de bana ula?abilirsiniz arkada?lar direk uçu? aktarmas?z geri dönü?te havaliman? de?i?ikli?i ücretsiz tarih de?i?ikli?i ücretsiz mesela diyelim ki yaz?n ortas?nda ordayken tur plan? yapt?n losangeles a gideceksiniz hemen geri dönü? biletini losangeles havaliman?na al?yorsunuz bir mail yoluyla bunlar büyük sorunlar orada e?er ilgilenirseniz bilgilerimi yaz?yorum bana ula??rsan?z sizin için iyi olur ilker_tehsky face mail adresi de portableadress
    Bu reklamd?r haberin olsun her an ban yiyebilirsin Apron de?i?ikli?ini ücretisiz yapamazs?n sallam?ss?n. Benim dönü? biletim NY ama sen onu ücretsiz de?i?tirip LA mi yapacaks?n komik
    Konu BannedUser tarafından (04-02-2011 Saat 05:39 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu reklamd?r haberin olsun her an ban yiyebilirsin Apron de?i?ikli?ini ücretisiz yapamazs?n sallam?ss?n. Benim dönü? biletim NY ama sen onu ücretsiz de?i?tirip LA mi yapacaks?n komik
    bak arkada??m türkhava yollar?n?n ö?renci biletleri vard?r ö?renci belgesiyle al?nan profosyonel watç? yaz?o profilinde ama ö?rencen çok ?ey var dinle bence ö?ren bi?iyler burada ö?rencilerin i?ine yarayacak her?ey onlar için bir f?rsatt?r reklam yada dde?il sonuçta i?e yarayan bir bilgi komik demi?sin sonuna madem öle ben sana ne yapt?m? anlatim benim dönü?üm chicagodan d? ve ben arad?m hem tarihi hemde havaliman?n? ücretsiz de?i?tirdim ve newyork a ald?m bu o biletleri alan ö?renciler için ayr?cal?kt?r bunu kan?tlar?mda sana rezil olursun bence burda habire reklam kovalicana madem profosyonel watç?s?n yeni gidecek arkada?lara faydal? ?eyler aç?kla reklam kovalama benden ç?kmaz kalabal?k gruplar halinde ald?m?z için biletleri ucuzada al?yoruz hatta sana biletin fiyat?n?da sölim onada gül biraz direk uçu? ve de?i?tirilebilir tarih havaliman? 570 euro ya ald?m geçen y?l istiosan bahsede girelim he küçük bir ç?lg?nl?k ne dersin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kalahari ve wilderness için de ?unlar? sölim arkada?lar wilderness geçen y?ldan sonra lifeguard lara olur olmad?k zamanda audit yapmaya ba?lad? supervizor ler gelio ve soru soruolar iki uyar? alma hakk?n var yani biraz s?k?nt?l? ama korkmay?n diliniz iyi ise cevap verebilirsiniz kalahari içinde ?unu sölim fazla saat alabilece?inzi biryer iyi birikim yapabilirsiniz bende wilderness da çal??t?m saatler yaz?n 30 ila 40 aras?nda yaz?n sonuna doru artmaya ba?lar sorular?n?z olursa cevaplamaya çal???r?m ayr?ca yazd?klar?m reklam de?ildir hiçbiryerde çal??m?yorum ben ö?renciyim bunlar? kan?tlar?m arkada?lar isteyen olursa gelir benimle kad?köy e uçak biletleri isterseniz almay?n ama görün ki böyle bir?ey var profosyonel watç?(!) arkada?lar da yanl?? bilgiler verebiliyorlar ...

BannedUser
    Guest

bak arkada??m türkhava yollar?n?n ö?renci biletleri vard?r ö?renci belgesiyle al?nan profosyonel watç? yaz?o profilinde ama ö?rencen çok ?ey var dinle bence ö?ren bi?iyler burada ö?rencilerin i?ine yarayacak her?ey onlar için bir f?rsatt?r reklam yada dde?il sonuçta i?e yarayan bir bilgi komik demi?sin sonuna madem öle ben sana ne yapt?m? anlatim benim dönü?üm chicagodan d? ve ben arad?m hem tarihi hemde havaliman?n? ücretsiz de?i?tirdim ve newyork a ald?m bu o biletleri alan ö?renciler için ayr?cal?kt?r bunu kan?tlar?mda sana rezil olursun bence burda habire reklam kovalicana madem profosyonel watç?s?n yeni gidecek arkada?lara faydal? ?eyler aç?kla reklam kovalama benden ç?kmaz kalabal?k gruplar halinde ald?m?z için biletleri ucuzada al?yoruz hatta sana biletin fiyat?n?da sölim onada gül biraz direk uçu? ve de?i?tirilebilir tarih havaliman? 570 euro ya ald?m geçen y?l istiosan bahsede girelim he küçük bir ç?lg?nl?k ne dersin
    Sana gülerim ben NY ye 570 euro bilet al?nca ucuz mu oluyor. Görende ucuza ald?n sanacak evet work and travelc?y?m ve amac?m ogrenc?ler? s?z?n g?b? elemanlardan korumak. Sen benim dedi?im tam tersini diyorsun tabiki Chicago'dan NY ye almak ücretsizdir, tarih de?i?tirmek ücretsizdir bunu sadece sen mi yap?yorsun beni bilmeyen adam m? sand?n sen sana diyorum ki NY den LA'e ucretsiz mi de?i?tiriyorsun. Ö?renci biletiymi? sanki biz bilmiyoruz. Havaliman?n? bat?da olan bileti do?uya almak ücretsiz zaten. Dogudakini bat?ya almak ücretli insanlar?n gözünü boyama burda. Kan?tlarsa rezil olurmusum. Tamam bana kan?tla NY den biletini LA ücretsiz ald?g?n bir adamda rezil olay?m.

Arkadaslar bu ki?ilere pabuc b?rakmay?n.
    1. Her ögrenci bileti tarih de?i?tirmek ücretsizdir.
    2. Biletinizi bat?da olan bir havaalan?ndan doguda olan b?r havaliman?na ald?rma ücretsizdir.
    3.Ç?lg?nl?km?s ben Seattle biletini 600 euro al?yorum her sene NY biletini millet 600*700 hatta 500 dolara al?yor.
    Senin ya??n kadar benim uçmu?lu?um var. Evet her?eyi sen biliyorsun sen bir numaras?n rahatlad?n m?

bu arada unuttum hakl?s?n ben hiç yararl? bilgi vermem baksana sen cok yararl? bilgiler vermi?sin ma?allah 16 mesaj atm??s?n heps?nde de konaklama saglar?m bilet bulurum süper bilgiler do?rusu. Bravo sana
    Konu BannedUser tarafından (05-02-2011 Saat 11:18 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

@Makroklima
    Hocam ?imdi ben New York'a gidi?-dönü? bilet alsam.Ama sonra dönü? biletini Los Angeles'a ald?r?p ordan Türkiye'ye dönü? yapsam bu i?lem ücretsiz mi?Hem Los Angeles'?da görmü? oluruz böylece E?er ücretli ise ücret ne kadar? Bide bu ö?renci bileti nas?l al?n?yor??nternetten bilet al?rken ö?renci oldu?umuzu nas?l belgeleyece?iz?Te?ekkürler..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana gülerim ben NY ye 570 euro bilet al?nca ucuz mu oluyor. Görende ucuza ald?n sanacak evet work and travelc?y?m ve amac?m ogrenc?ler? s?z?n g?b? elemanlardan korumak. Sen benim dedi?im tam tersini diyorsun tabiki Chicago'dan NY ye almak ücretsizdir, tarih de?i?tirmek ücretsizdir bunu sadece sen mi yap?yorsun beni bilmeyen adam m? sand?n sen sana diyorum ki NY den LA'e ucretsiz mi de?i?tiriyorsun. Ö?renci biletiymi? sanki biz bilmiyoruz. Havaliman?n? bat?da olan bileti do?uya almak ücretsiz zaten. Dogudakini bat?ya almak ücretli insanlar?n gözünü boyama burda. Kan?tlarsa rezil olurmusum. Tamam bana kan?tla NY den biletini LA ücretsiz ald?g?n bir adamda rezil olay?m.

Arkadaslar bu ki?ilere pabuc b?rakmay?n.
    1. Her ögrenci bileti tarih de?i?tirmek ücretsizdir.
    2. Biletinizi bat?da olan bir havaalan?ndan doguda olan b?r havaliman?na ald?rma ücretsizdir.
    3.Ç?lg?nl?km?s ben Seattle biletini 600 euro al?yorum her sene NY biletini millet 600*700 hatta 500 dolara al?yor.
    Senin ya??n kadar benim uçmu?lu?um var. Evet her?eyi sen biliyorsun sen bir numaras?n rahatlad?n m?

bu arada unuttum hakl?s?n ben hiç yararl? bilgi vermem baksana sen cok yararl? bilgiler vermi?sin ma?allah 16 mesaj atm??s?n heps?nde de konaklama saglar?m bilet bulurum süper bilgiler do?rusu. Bravo sana
    benim ya??m kadar uçmu?lu?un var belli baya uçmu?un sen 600 700 dolar demi?sin senin dolar fiyat?ndan haberin yok san?r?m ayn? fiyata gelio olmas?n sak?n ben ne bileti de?i?iklik yapt?r?yorum ne de ba?ka bir?ey sen anlayam?yorsun san?r?m biz hersene toplu bir grup bilet al?yorus ve bu toplulu?u sa?lad???m?z için biz biletleri 570 euroyken 500 euro gibi bir fiyata al?yoruz san?r?m alg?layabiliyorsun buraya kadar?n? bide ya??m kadar uçmu?lun var ama bir?eyler burda ben gittim ben ettim le olmuo 30 ya??ndas?n ama bunlar? örenememi?sin uçmu?sun ama bo?a. Sen 600 yada 700 mesaj yazd?n die kupa verdiler mi sana ben girmiyorum çünkü gerek duymuyorum benim firmam üzerine dü?eni rahatl?kla yap?yor insanlar buraya sorular?na cevap ar?yor ama ben sordum da benim firmam bunu cevapl?yor sadece biz bu toplulu?u sa?lamaya çal???yoruszzz mesaj?n varsaa bekliorummm...

BannedUser
    Guest

benim ya??m kadar uçmu?lu?un var belli baya uçmu?un sen 600 700 dolar demi?sin senin dolar fiyat?ndan haberin yok san?r?m ayn? fiyata gelio olmas?n sak?n ben ne bileti de?i?iklik yapt?r?yorum ne de ba?ka bir?ey sen anlayam?yorsun san?r?m biz hersene toplu bir grup bilet al?yorus ve bu toplulu?u sa?lad???m?z için biz biletleri 570 euroyken 500 euro gibi bir fiyata al?yoruz san?r?m alg?layabiliyorsun buraya kadar?n? bide ya??m kadar uçmu?lun var ama bir?eyler burda ben gittim ben ettim le olmuo 30 ya??ndas?n ama bunlar? örenememi?sin uçmu?sun ama bo?a. Sen 600 yada 700 mesaj yazd?n die kupa verdiler mi sana ben girmiyorum çünkü gerek duymuyorum benim firmam üzerine dü?eni rahatl?kla yap?yor insanlar buraya sorular?na cevap ar?yor ama ben sordum da benim firmam bunu cevapl?yor sadece biz bu toplulu?u sa?lamaya çal???yoruszzz mesaj?n varsaa bekliorummm...
    Hakl?s?n karde? hesab?m zay?f sözelciyim ondand?r bu sana son mesaj?m 600 dolarla 570 euro ya ayn? diyen zihniyete cevap vermem sitede sana güvenen varsa buyursun als?n pe?ine tak?ls?n senle daha polemi?e giremem ben. bak benden önceki arkadas soru sormus bence cevapla adamlara ücretsiz NY dönüslü bilet al sonra nas?lsa LA yapars?n ha firman?n isminide verde reklam tam olsun kimle konusacaklar orada falan isimde b?rak gidecek arkadaslara yard?m? olur.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

chula vista resort hakk?nda bilgi verebilirmisniz? Cankurtaranl?k yap?cam büyük ihtimalle

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

wisconsin dellsde en çok tavsiye edilen motel pine air heralde.ben kalahari resortte çal??aca??m.kalahari ile pine air aras?ndaki mesafe ne kadar ? kalahari için pine air d???nda alternatif ne olabilir ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gereksiz tart??man?z için ba?l??? doldurdu?unuz da iyi olmu? bu arada, ba?l???n ad? pine aire iken mesajlar?n ço?u alakas?z.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Pine Aire rezervasyon için depozito istiyor göndermek ne kadar güvenli olur?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı sametkrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pine Aire rezervasyon için depozito istiyor göndermek ne kadar güvenli olur?
    ben ordakilerin hepsini yak?ndan tan?yorum istersen facebook adresler?nden de ula?abilirsin ben gecen sene ordayd?m bu y?lda orda olacag?m e?er büyük bir de?i?iklik olmassa

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı foster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ordakilerin hepsini yak?ndan tan?yorum istersen facebook adresler?nden de ula?abilirsin ben gecen sene ordayd?m bu y?lda orda olacag?m e?er büyük bir de?i?iklik olmassa
    depozite konusuna ne diyorsun peki?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

depozite konusuna ne diyorsun peki?
    depozitoyu istemesi çok normal çünkü senin için oda rezerve ediyor e?er sen oraya gitmessen yani oraya gitti?inde orda kalmassan neden onlar zarar etsin onlar da kendini garantiye almak istiyorlar ki dedi?im gibi ben kendilerinide yak?ndan tan?yorum güvenebilirsin sen nerde çal??acaks?n

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı foster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    depozitoyu istemesi çok normal çünkü senin için oda rezerve ediyor e?er sen oraya gitmessen yani oraya gitti?inde orda kalmassan neden onlar zarar etsin onlar da kendini garantiye almak istiyorlar ki dedi?im gibi ben kendilerinide yak?ndan tan?yorum güvenebilirsin sen nerde çal??acaks?n
    Wilderness Resort

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Wilderness Resort
    Çal??aca??n yere ula??m?n kolay yürüme mesafesine 10 dkya gidebilirsin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Depozitoyu ödemen iyi olur en az?ndan garantiye al?rs?n.Dells'de 3 ayda 4 tane otel de?i?tiren biri olarak söyleyeyim dedim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cmerve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Depozitoyu ödemen iyi olur en az?ndan garantiye al?rs?n.Dells'de 3 ayda 4 tane otel de?i?tiren biri olarak söyleyeyim dedim.
    te?ekkür ederim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı emredurgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wisconsin dellsde en çok tavsiye edilen motel pine air heralde.ben kalahari resortte çal??aca??m.kalahari ile pine air aras?ndaki mesafe ne kadar ? kalahari için pine air d???nda alternatif ne olabilir ?
    Pineaire'den kalahari yürüyerek çok uzak. Bence bir bisiklet al. Ayr?ca en yak?n hotel Country Squire ama onun için bile bisiklet alman? tavsiye ederim. Çünkü gayet uzakt?r.

Wilderness Resort
    Ne i? yapacaks?n orada?

Alıntı cmerve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerde çal??t?n orada? Belki geçen y?l tan??m?? olabiliriz diye dedim
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pineaire'den kalahari yürüyerek çok uzak. Bence bir bisiklet al. Ayr?ca en yak?n hotel Country Squire ama onun için bile bisiklet alman? tavsiye ederim. Çünkü gayet uzakt?r.

Ne i? yapacaks?n orada?

Nerde çal??t?n orada? Belki geçen y?l tan??m?? olabiliriz diye dedim
    housekeeper olarak gidiyorum... nas?l çal??ma ko?ullar??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Pine aire motel ile ileti?ime geçmeye çal??t?m ama mail adreslerine mailim iletilmedi.siz nas?l ula?t?n?z ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)