Alıntı sarr792 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla benimde son cekim arkamdan turkiye ye yolladılar şirket adresine şirkette bana yolladı. 248 dolarlık bi cek. çek bana geldi bi kac bankaya gittim dediğin gibi bilmiyorlar aval aval bakıyorlar. garantiye verdim ceki bakalım dediler 1 ay gecti tık yok sona sirkete sordum akbank a git dediler. gittim akbankda bi dolar hesabı actırdım. sona cekten bahsettim aldılar baktılar bi bilgimiz yok komisyondan gecermi bilmiyorum dedi bende o zaman bi zahmet arasanızda netlik oluşsa dedim arattırdım ceki aldılar arkasını imzaladım. bana fotokopisini verdiler 30 gun sonra hesabıma 20 dolar kesintiyle yatmıstı.
bu arada devlet bankası die guvenip gitme gafletinde bulunmayın ziraat bankası bu ülkede en cok kesinti yapan ve herseyden kesinti alan bir bankadır. sanki devletin vergi dairesi herseyden para kesiyorlar.
neyse konumuza donelim akbank dene bi bence eger bilgileri yoksa sole arasınlar merkezlerini komisyonu ogrensinler, işleri ne onların hizmet etmek...
demistim zaten akbanka gittigimde once bozariz dediler, sonra bozamayiz. ne dedikleri de belli degil baska bi sehrin subesine gitsem.. sen nerde bozdurdun. bi de bunun icin gerekli ne var. sadece cekleri goturmemiz yetiyo mu?