Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: laptopum acılmıyor usa da cektıgım tum resımler kaldı ıcınde :(

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ansını satayım butun Bılgısayarcılar oyalıyor benı para koparmaya bakıyorlar..dayının bırı 140 dedı oha dedım kendım de anlıyorum ama resımler sılınır dıye ellemıyorum sıze getırdım falan dıyınce 40 a kadar ındı bu kazık degılde nedır.neyse bu adam yapamadı bılgısayarı baska dayıya goturdum harddıskı cıkarıp baska bılgısayara bagladı yarın gel dedı taratması uzun surer dedı bugun de gıttım baya ugrasmama gerek dedı ptesı gunu belkı bıtebılır ıstersen devam edeyım ıstersen de bırakayım dedı ok dedım yap 100 dedı 80 e anlastık bakalm ptesı gunune kadar yapcak mı ..hersey bır kenara da benım resımler ıcınde kaldı tam da dvd ye atcaktım allh kahretsın hep benı bulur boyle seyler..bkalım ptesı gunu ne olck ..hep ev arkadsının yuzunden cleaner dıye bır program var onu yukledı ev arkadsı cok ıyı programdır dedı taratma yaptı bılgısayarda 4gb lık gereksız dosya sıldı belkı de ondan bozuldu bılgısayar...bı de bozulduktan sonra ''ınsert boot dısk'' yazıyordu lapta boot dıskle kurtarılabılınır sanırsam verıler ..dayının bırı de yanı teknık servıscı uluslar arası garantısı oldgunu dogruladı ve toshıbanın sıtesıne gırıp serı nosunu kaydettır dedı ve fısın de varsa yararlanabılırsın garantıden dedı .offfffff
    Konu sucre tarafından (30-10-2010 Saat 03:37 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)