slm arkdslar laptopum ac?lm?yor daha dogrusu ac?l?yo b?r yere kadar ''w?ndows ac?l?yor'' falan yaz?yor sonras?nda karanl?k b? ekran c?k?yor.2 saat bekled?m gecenlerde ac?lmad?. en son bozulmadan once b?lg?sayar ac?l?rken sorun bulundu cozulsun mu den?ld? ben de ok ded?m sorun cozuldu ded? sonra act?m b?lg?sayar? sonra ?s?m b?t?nce de kapatt?m ama kapan?s o kapan?s b?r daha ac?lmad? hersey b?r kenara da ben?m baska yerde olmayan res?mler?m var usa da cekt?g?m b?r daha g?tmek te nas?p olmaya b?l?r usa ya s?l?ns?n ?stem?yorum cok ozel ben?m ?c?n.w?ndows cokmus olab?l?r m? ? tosh?ba kullan?yorum ve w?ndows 7 home . format att?rmak ?stem?yorum cunku res?mler g?der .yrd lutfen b?r tekn?k serv?sc? gordum get?r bakal?m kes?n konusamam res?mler konusunda ded?..guvenl? mod tan ac ded?m y?ne s?yah ekran c?kt?..arkdslar cok uzuluyorum res?mler?n g?tmes? kotu olacak ben?m ?c?n .bel?rtmey? unuttum bu arada b?lg?sayar yen? oldugu ?c?n d?sk 2 ye ayr?lmam?st? sadece c vard?..daha h?c format att?rmad?m man?sada b?r b?lg?sayrc? get?r bakal?m halleder?z falan ded? ama k?mseye guvenem?yorum ya kurtaramazsa..onereb?leceg?n?z ?y? b?r b?lg?sayarc? var m? ?zm?rde? arkadas?n ded?g? yol gozukuyor hard d?sk?n sokulup baska b?r b?lg?sayarda ac?lmas? ver?ler boyle kurtar?lab?l?r san?r?m

Alıntı

)

..hep ev arkads?n?n yuzunden cleaner d?ye b?r program var onu yukled? ev arkads? cok ?y? programd?r ded? taratma yapt? b?lg?sayarda 4gb l?k gereks?z dosya s?ld? belk? de ondan bozuldu b?lg?sayar...b? de bozulduktan sonra ''?nsert boot d?sk'' yaz?yordu lapta boot d?skle kurtar?lab?l?n?r san?rsam ver?ler ..day?n?n b?r? de yan? tekn?k serv?sc? uluslar aras? garant?s? oldgunu dogrulad? ve tosh?ban?n s?tes?ne g?r?p ser? nosunu kaydett?r ded? ve f?s?n de varsa yararlanab?l?rs?n garant?den ded? .offfffff

..

Bookmarks