Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: laptopum ac?lm?yor usa da cekt?g?m tum res?mler kald? ?c?nde :(

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart laptopum ac?lm?yor usa da cekt?g?m tum res?mler kald? ?c?nde :(

slm arkdslar laptopum ac?lm?yor daha dogrusu ac?l?yo b?r yere kadar ''w?ndows ac?l?yor'' falan yaz?yor sonras?nda karanl?k b? ekran c?k?yor.2 saat bekled?m gecenlerde ac?lmad?. en son bozulmadan once b?lg?sayar ac?l?rken sorun bulundu cozulsun mu den?ld? ben de ok ded?m sorun cozuldu ded? sonra act?m b?lg?sayar? sonra ?s?m b?t?nce de kapatt?m ama kapan?s o kapan?s b?r daha ac?lmad? hersey b?r kenara da ben?m baska yerde olmayan res?mler?m var usa da cekt?g?m b?r daha g?tmek te nas?p olmaya b?l?r usa ya s?l?ns?n ?stem?yorum cok ozel ben?m ?c?n.w?ndows cokmus olab?l?r m? ? tosh?ba kullan?yorum ve w?ndows 7 home . format att?rmak ?stem?yorum cunku res?mler g?der .yrd lutfen b?r tekn?k serv?sc? gordum get?r bakal?m kes?n konusamam res?mler konusunda ded?..guvenl? mod tan ac ded?m y?ne s?yah ekran c?kt?..arkdslar cok uzuluyorum res?mler?n g?tmes? kotu olacak ben?m ?c?n .bel?rtmey? unuttum bu arada b?lg?sayar yen? oldugu ?c?n d?sk 2 ye ayr?lmam?st? sadece c vard?..daha h?c format att?rmad?m man?sada b?r b?lg?sayrc? get?r bakal?m halleder?z falan ded? ama k?mseye guvenem?yorum ya kurtaramazsa..onereb?leceg?n?z ?y? b?r b?lg?sayarc? var m? ?zm?rde? arkadas?n ded?g? yol gozukuyor hard d?sk?n sokulup baska b?r b?lg?sayarda ac?lmas? ver?ler boyle kurtar?lab?l?r san?r?m
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

harddiskin zarar görmemi?se kurtar?lmay? gerektiren bir i?lem yok ortada. En sonda yazd???n gibi harddiskini ç?kar?r ba?ka bir bilgisayara gerekli aparatlarla ba?layarak verilerini ba?ka bilgisayara aktarabilirsin.
    admin (at) turkishwat.net

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

insert boot d?sk falan yaz?yor b?r forum s?tes?nde de okumustum boot d?sk ?le ?lg?l? b?rsey ...kurtar?lab?l?n?r g?b? me gel?yor had? bakal?m hay?rl?s?
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tosh?ban?n serv?s?n? ara karde?im gerçi servisleri pek iyi de?il ama bilgi alabilirsin
    kill them all-spartacus

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bugun b? b?lg?sayarc?ya goturdum yar?n gel ded? ..g?tt?m yapamam?s para da almad? ..eve b? g?tt?m lap?n ?c?nde xp kurulum cds? c?kt? oha ded?m ?nsllh res?mler? s?lmem?st?r..bugun de baska b? b?lg?sayarc?ya goturdum o da hardd?sk? c?kar?p baska b?lg?sayara takt? 4-5 saat surer ded? taratmas? ordan res?mler?m? kurtarcak..uluslar aras? garant?s? varm?s goturcem hardd?sk?m? deg?st?rtcem hasarl? ded? b?lg?sayarc? oysa b?lg?sayar? alal? yen? 1 ay oldu nerdeyse .d?rekt garant?ye goturem?yorum cunku onlar foto kurtarma ?s?ne bakmazlar
    Konu sucre tarafından (28-10-2010 Saat 06:11 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadas?m eger kayseride olsayd?n ben onlar? kolay bi ?ekilde kurtar?rd?m, sana söyle bi tavsiyem olabilir; eger fakültende bilgi i?lem merkezi varsa oraya götür yada üniversitede bilgi i?lem merkezi vard?r onlara bi götür, yapabilirler.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

TR de uluslararas? garanti geçmiyor diye biliyorum,belki yanl???m olabilir.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet gecmiyor
    Sometimes memories can kill...

BannedUser
    Guest

ya ben?mde olmustu o b? ara ?nternetten araya araya bulustum. baslat k?sm? ac?l?yo ?lg?sayar ac?l?rken m? ne f1 e bas?nca sonra o alt tarafa restore m? reg?ster m? ne yaz?yordun b?lg?sayar? bel?rl? b? tar?he ger? al?yordu tam hat?rlam?yorum ama korkma hard d?ske b?sey olmad?ysa sorun olmaz bence sen h?c kurcalama gotur b? tekn?k serv?se

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hard disk ini sokup shinoda ninda dedigi gibi gerekli aparatlarla flash disk gibi kullanabilirsin. %100 calisir )

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ans?n? satay?m butun B?lg?sayarc?lar oyal?yor ben? para koparmaya bak?yorlar..day?n?n b?r? 140 ded? oha ded?m kend?m de anl?yorum ama res?mler s?l?n?r d?ye ellem?yorum s?ze get?rd?m falan d?y?nce 40 a kadar ?nd? bu kaz?k deg?lde ned?r.neyse bu adam yapamad? b?lg?sayar? baska day?ya goturdum hardd?sk? c?kar?p baska b?lg?sayara baglad? yar?n gel ded? taratmas? uzun surer ded? bugun de g?tt?m baya ugrasmama gerek ded? ptes? gunu belk? b?teb?l?r ?stersen devam edey?m ?stersen de b?rakay?m ded? ok ded?m yap 100 ded? 80 e anlast?k bakalm ptes? gunune kadar yapcak m? ..hersey b?r kenara da ben?m res?mler ?c?nde kald? tam da dvd ye atcakt?m allh kahrets?n hep ben? bulur boyle seyler..bkal?m ptes? gunu ne olck ..hep ev arkads?n?n yuzunden cleaner d?ye b?r program var onu yukled? ev arkads? cok ?y? programd?r ded? taratma yapt? b?lg?sayarda 4gb l?k gereks?z dosya s?ld? belk? de ondan bozuldu b?lg?sayar...b? de bozulduktan sonra ''?nsert boot d?sk'' yaz?yordu lapta boot d?skle kurtar?lab?l?n?r san?rsam ver?ler ..day?n?n b?r? de yan? tekn?k serv?sc? uluslar aras? garant?s? oldgunu dogrulad? ve tosh?ban?n s?tes?ne g?r?p ser? nosunu kaydett?r ded? ve f?s?n de varsa yararlanab?l?rs?n garant?den ded? .offfffff
    Konu sucre tarafından (30-10-2010 Saat 03:37 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kurtard?m sonunda res?mler?m? 80 tl ye mal oldu olsun abd de cekt?g?m res?mlerd? sonucta ... b?lg?sayarc? hardd?sk?m?n bozuk oldgunu soyled? daha 1 ay oldu alala? nas?l oldu anlamad?m..garant?n?nde gecmed?g?n? soyled? ben y?ne de b? telefn acacag?m tosh?ban?n yetk?l? serv?s?ne..ben de sadece f?s ? var ama uzer?nde b?lg?sayar? kac paraya ald?g?m yazm?yor g?ft yaz?yor cunku asker? bolgeden verg?s?z olarak ald?m daha dogrusu Turk b? teyze ald? ben?m yer?me sadece asker yak?nlar? al?sver?s yapab?l?yodu ondan .laptop ac?l?yo ama y?ne ayn? sorun var bakalm ne olck b? 160-180 tl de hardd?ske bay?lcaz .ben verg?s?z ald?m d?ye sev?n?yodum s?md? Turk?yedek? f?yat?ndan alm?s g?b? oluyorum ..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hocam bilgin olsun eger içini servis d???nda [servis derken kendi fabrikas? d?s?nda] açt?r?r?san otomatikman garanti d??? say?l?yo kendim denedim bizzat ordan biliyorum
    FORZA ES-ES

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

http://forum.donanimhaber.com/m_3465271/tm.htm

toshiba uluslararas? garanti veriyor do?ru ama hangi ülkeden aldi iseniz o ülkeden getirtiyor parçasini ve bunun gümrük ve kargo masrafini mü?teriden aliyor...örnek mi toshiba hong kong dan 3 y?l uluslararas? garantili notebook aldim...ekran degisecekti..ekran 1400 dolarm?s benden 400 dolar aldilar kargo v3 gumruk masraf? ve 65 gunda teslim ettiler...ona dikkat

b?r?s? boyle b?rsey yazm?s o daha neler para verd?kten sonra ne anlad?m ben garant?den.uluslar aras? garant?s? var m? yok mu b?razdan tlfn accam

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet gecmiyor

..az once de msj geld? laptopu yapm?s serv?s 2 i? gunu sonra yollancakm?s tosh?ba uluslar aras? garant? var gec?yor yaln?z ded?g?m g?b? eger b?r parcas? deg?secek ?se s?zden al?rlar sadece kargo ucret?n? ald?g?n?z ulkeden get?rt?rler parcay? ..f?s?me b?le bakmad?lar ser? nosunu nette g?r?nce garant? var m? yokmu goster?yor demekk? sat?ldg? an garant? sures? otomat?k basl?yor

Not: ben?m g?b? yapmay?n ozel b? dosya ya da resmler?n?z falan varsa hemen yedekley?n dvd ye ya da baska b?lg?sayara..b? de ben yapmak zorunda kald?m oras? ayr? da garant?s? varken baska b?lg?sayarc?ya goturup bay?lmay?n paralar? hem b?lg?sayar ac?ldg? takt?rde garant? s? yanar .serv?ste foto ya da ver? kurtsr?m? olmad?g? ?c?n herhang? b?r b?lg?sayarcya g?d?p 80 tl ye hardd?sk?n c?kar?larak baska b?lg?sayara baglanmas?yla fotolar?m? kurtard?m sonucta ac?lm?s oldu b?lg?sayar ama soylemed?m ac?ldg?n? serv?se
    Konu sucre tarafından (08-11-2010 Saat 08:45 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)