Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Atlas yurtdışı egitim danışmanlıgı

Konulanmýþ Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý makroklima Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Thunder kotu birsey demiyor. Bende ona hak veriyorum þimdi sen gitmedigin halde bir sorunla karsýlasmadým dýyorsun. Daha ne yaptýlar ki sorun olsun dur bakalým. Istedýgýn ýste sorun oldu mu olmadý mý. ds formun zamanýnda geldý mi. abd de bir sorunla karsýlastýn mý.

Bu forumu yuzlerce kýsý okuyor ve etký altýnda kalýyor. Gýtmedýgýn halde sanký gýdýn dermýssýn gýbý olmus. Sadece 5 eyalete gondermesý avantaj degýl dezavantaj bunu bilde. Atlas bu ýse daha gecen sene basladý bunu da unutma.
    yok yav ben kotu býsey demýs demedým zaten beným onu yazarken asýl amacým su idi. arkadaslar Atlas bunlarý bunlarý vaad ediyor benim hoþuma gitti gibisinden bilgilendirme amaçlý yazýlmýþ bir yazý. burda herkes þirketlerin sadece iyi yada kötü oldugunu yazýyo ama kimse ne söylediðini yazmýyo gidip konusunca zaten çoðunun ayný þey söylediðini görüyosun benim amacým da gitmemiþ olanlar için artý bir bilgi vermekti . Diðerlerinden farklý olanlarý yazdým. Ha yaparlar mý yapmazlar mý orasýný zaten gidince görücem yapmazlarsa gelir onu da yazarým . ve bu gene forumda bi çok örneðini gördüðümüz gibi arkadaslar sakýn gýtmeyýn çok kötü gibi bilgi vermeyen kýsa yazýlar olmak yerýne yine ýlk yazdýgým gýbý uzun, detaylý bir açýklama ýle olur.

bide ben sorunla karþýlaþmadým demedim ki . Diðer þirketlerden daha çok güven verdiler dedim. Daha gitmeden neyin sorunu.
    Konu oguzerdem1 tarafýndan (26-12-2010 Saat 09:21 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)