Ben dentax.com a gönderdim belgelerimi vergi iadesi için. Sakýn siz de bu hataya düþmeyin. Kese kese hiçbirþey býrakmadýlar. Belgelerimi 8 ay önce gönderdim. 3 ay önce falan internetteki bir hesaba yatýrdýlar.
Bunalar Amerikanýn benden kestiði vergiler yani son paycheckte görünenler:
Federal Vergi : 478.93 $
OH vergisi : 79.54 $
Yerel Vergi: 44.44 $
Dentaxýn internette benim adýma açtýðý hesaba yatýrýlan federal vergimin kesinti sonrasý miktarý 375 dolar. Yani yaklaþýk 100 dolar kestiler bu bir. Bu 375 dolarý da banka hesabýma aktarýrken kesinti olmaz dediler. Banka hesabýma yatan miktar 467 lira.Kesilmez demelerine raðmen 100 lira falan da burdan kesildi.Neden kesilmez demenize raðmen kesinti oldu dedim bir sürü yalanlar.Yani sizin anlayacaðýnýz 478.93 dolarlýk bi federal vergiden yaklaþýk 170 dolarlýk bir kesin yaptýlar. State vergisi daha yatmadý. Belgeleriniz kaybolmuþ dediler bir daha gönderdik dediler state vergisi için de bir sürü yalanlar.Zaten 79.93 dolar bunu da kýrpa kýrpa 3-5 dolara düþürürler. Yerel vergi geri ödenmiyor zaten. Benim size tavsiyem belli birkaç bilinen sirket var bunlarýn dýþýndakileri sakýn tercih etmeyin. 50 kesilcek derler sana gelene kadar 150 keserler.

Alýntý

Bookmarks