Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün UT ve İcep ile görüştüm ut: 2375 TL İcep: 1584 Tl diyor.aradaki fiyat farkının icepte ucuz olmasının sebebini icep in ds sponsorunun kendi isminin sponsor olmasından kaynaklanıomuş.iş sponsorları icepin cci.ama açıkçası çok bi bilgileri varmış gibi gelmedi bana.şirkette 2 çalışan devirli çalışıolar yani 1 kişi duruyor.onunda wat hakkında %100 bilgisi yok gibi geldi ama asıl oranın izmir müdürü daha bilgili gibi geldi telefonla görüştük.ama yinede bu firmayı düşünüorum kafamda kuşkular olmasına rağmen.aradaki fark 300-500 olsaydı belki ut yi tercih ederdim ancak aradaki fark 900 TL a yakın olduğu için icep daha uygun geldi.sizce napmalıyım arkadaşlar icep bana jobfairle işi kesin alabileceğimi söyledi.bende sorunun burda olacağını düşünmüyorum zaten amerikaya gittiğimde bi sorun olduğunda şirketten herhangi bi yardım alamayacağımı düşündürdü açıkçası.icep le giden arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum.
Ben fikrimi söyleyeyim ama nedensiz ben senin yerinde olsam düşünürdüm ama kayıt olmazdım. Ucuz etin yahnisi olmasın. İcep sana sponsorlarının CCI oldugunu mu söyledi benim bildiğim Icep reklamlarında resmi sponsor oldugunu söyleyen bir firma yanlışlık olmasın yani kendisi sponsor oldugu için işler sadece kendine ait demek yani Icep işleri ABD de kendi ayarlıyor anlamına gelir. Ben mi yanlış biliyorum. Arkadaslar ICEP Türkiyede ilk resmi sponsoruz diyen şirket değil mi nasıl ben anlamadım ya ds sponsoru ve iş sponsoru ayrı ayrı mı oluyor. yani ayrı ayrı ise önemli olan iş sponsorlugu biz ds sponsoruyuz diye reklam yapmanın mantıgı nedir ki