Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ?irketler ve Fiyatlar?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?irketler vergi denetimini tabi tutulmaya ba?lad? ,
    bu yüzden fiyatlarda %18lik bir art?? oldu.
    Kay?t olurken TL cinsinden ücret ödenmesi de bu sebepten.
    o nedemek anlamadim simdi bu sirketler vergisiz mi calisiyordu bunca yildir ???

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

i? sponsoru cci imi? hatta bana cci kullan?c? ad? ?ifre vericeklermi? ordan bilgilerimi filan girebilicekmi?im.ds getirmek içinde kendi sponsorlar?n? kullan?yorlarm? yani ?CEPWORLD ad?ndaki sponsorlar?n? böyle dediler valla sanr?m 2 sponsorla çal???olar bunu demeye çal??t?lar.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu ?irketteki en ilgi çekici olay ise cci ?n sitesinde bile resimleri var.cci türkiyede icepworld için türkiyeye geliyo.sadece bu ?irket için yani ba?ka ?irketler gelmiyor.biraz bu ilgimi çekti aç?kças? büyük bi ?irket oldu?unu biliyorum ama wat ? nas?l iice ara?t?rmak laz?m geçen sene iceple giden arkada?lardan yard?mlar?n? bekliyorum.

BannedUser
    Guest

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ?irketteki en ilgi çekici olay ise cci ?n sitesinde bile resimleri var.cci türkiyede icepworld için türkiyeye geliyo.sadece bu ?irket için yani ba?ka ?irketler gelmiyor.biraz bu ilgimi çekti aç?kças? büyük bi ?irket oldu?unu biliyorum ama wat ? nas?l iice ara?t?rmak laz?m geçen sene iceple giden arkada?lardan yard?mlar?n? bekliyorum.

sponsorlar her ?irket için gelir merak etme bazen 2*3 firma birle?erek bunu gerçekle?tirir baz?lar? tek ba??na. i?te ilk kez giden arkada?lar? böyle süslemelerle kendilerine ba?l?yor ?irketler. 5 sponsor ile çal???yoruz, job fairde sponsor gelecek, bu i? sadece bizde var vesaire vesaire bence sen kalbini dinle bak söylüyorum HER F?RMA AYNI HEPS? B?R?EYLER? GÜZEL YAPAR... YARIN SIRADAN B?R ??RKETE G?T DEK? YA BEN ICEP E G?TT?M SPONSOR GEL?YORMUS SADECE ONLARA BAKALIM NE D?YECEK ODA B?R?ET BULUR MERAK ETME

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende fiyat fark? yüzünden ?cep i dü?ünmü?tüm ama ara?t?r?nca i? imkanlar?n?n k?s?tl? oldu?unu ö?rendim ilk kez gidicem garanti denen hiçbir?ey yok hiçbir firma için o yüzden zaten risk al?caz bari maliyeti dü?ük olsun i? sahte ç?kmas?n yeter benim için

Üstad
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o nedemek anlamadim simdi bu sirketler vergisiz mi calisiyordu bunca yildir ???
    Sen neden ?irketlerin ba??? makbuzu verdiklerini san?yordun?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin ?imdi güvendi?in o otel çekini göndermiyor mu. bu güvendi?in firma ciee sponsorlugunda buldugun bir otelmiydi.
    yollam?yo mu b?lm?yorum sordugumda yollad?klar?n? soled?ler hatta tar?h b?le soled?ler su tarhte yollad?klar?n? evet aynen ole b? oteld? be cok memnun kald?m

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

benim için ?uanda amerikadayken arad??mda telefonu kapal? olm?cak ve yard?m edecek ?irket önemli olan.bakalm ya a ?irketide ayn? b ?irketide asl?nda çok fazla yapcaklar? bi?i yok sadece ö?rencilerin arkas?nda dursunlar ba?ka bi?eye gerek yok

BannedUser
    Guest

benim için ?uanda amerikadayken arad??mda telefonu kapal? olm?cak ve yard?m edecek ?irket önemli olan.bakalm ya a ?irketide ayn? b ?irketide asl?nda çok fazla yapcaklar? bi?i yok sadece ö?rencilerin arkas?nda dursunlar ba?ka bi?eye gerek yok
    sana özelden atar?m o firmay? git konu? bence ama sen genede sor deki arad???mda size ula?abilir miyim diye. valla arkada? ben sponsor falan anlamam ba??ma bi?ey gelirse ?irketimi arar?m onlar sponsoru aras?n çünkü ben paray? sponsosra de?il ?irketime veriyorum. ha telefonuma cevap vermez o zaman gelince hesapla??r?z

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Bugün UT ve ?cep ile görü?tüm ut: 2375 TL ?cep: 1584 Tl diyor.aradaki fiyat fark?n?n icepte ucuz olmas?n?n sebebini icep in ds sponsorunun kendi isminin sponsor olmas?ndan kaynaklan?omu?.i? sponsorlar? icepin cci.ama aç?kças? çok bi bilgileri varm?? gibi gelmedi bana.?irkette 2 çal??an devirli çal???olar yani 1 ki?i duruyor.onunda wat hakk?nda %100 bilgisi yok gibi geldi ama as?l oran?n izmir müdürü daha bilgili gibi geldi telefonla görü?tük.ama yinede bu firmay? dü?ünüorum kafamda ku?kular olmas?na ra?men.aradaki fark 300-500 olsayd? belki ut yi tercih ederdim ancak aradaki fark 900 TL a yak?n oldu?u için icep daha uygun geldi.sizce napmal?y?m arkada?lar icep bana jobfairle i?i kesin alabilece?imi söyledi.bende sorunun burda olaca??n? dü?ünmüyorum zaten amerikaya gitti?imde bi sorun oldu?unda ?irketten herhangi bi yard?m alamayaca??m? dü?ündürdü aç?kças?.icep le giden arkada?lardan yard?mlar?n?z? bekliyorum.
    pek reklam g?b? olmas?n ama f?kr?m? soyl?yecek olursam b?z?m s?n?ftan da genel bak?mda okuldan da ogrenc?ler?n en cok sec?p tavs?ye ett?kler? s?rket Ut s?rket?d?r .bana da gecen sene tavs?ye ett?ler ben 250 usd daha ucuz d?ye ozman? secm?st?m ?s sec?m?nde magdur olmustum ?stemed?g?m b? ?se g?tm?st?m k?sacas?.ut hakk?nda kotu b?rsey de duymad?m su ana kadar sadece f?kr?m? soyled?m reklam g?b? olmas?n.ut y? seceb?l?rs?n ama h?c sorun yasayamacag?n? da k?mse garant?l?yemez.bence saglam b?r ?s sect?kten sonra ger?s? yalan.yero s?rket?yle usa ya gelm?s 2 ogrenc? ?le tan?st?m 5600 usd kazanm?slard? mesela b?razda hersey sans g?tt?n s?rket?n asl?nda fazla sey? yok oysa bu s?ketle magdur olan? da az deg?l .wat ?n basar?l? geceb?lmes? tab? k? k?s?n?n beklent?s?d?r ve k?s?den k?s?ye deg?s?r ama bence ?y? kazanan her ogrenc? mutlu olur.ded?g?m g?b? ?s sec?m?n? kend?n yap ?s sec?m? bence wat ?c?n cok oneml? ?irkette oneml? tab? ama usa ya g?d?nce k?msen?n aray?p sordugunu sanmam .ben ozmana o kadar sey yasamama ragmen y?nede bana soyled?kler?n? yap?p usa day?m d?ye b? ema?l att?m cvp b?le yazmad?lar ?y? tat?ller d?ler?z falan f?lan beklerd?m oysa kay?t yapmadan once nas?l da aralard? su da var ben mc donaldsta cal?st?m ozman ?le g?tt?m 1100 usd verd?m .mc dona?ldsta b?rl?kte cal?st?g?m d?ger arkds yero ?le gelm?st? ve 900 usd verm?st? s?rketler?n kar anlay?slar? da farkl? oluyor sende ut ?le g?d?p 1350 usd ye d?yel?m k? ?cep ?le 950 usd e gelm?s b? Turk arkds gorursen y?ne senle ayn? sartlarda ve ayn? ?ste i?letmede cal?san ozaman uzuleb?l?rs?n tuh be d?yeb?l?rs?n en ucuzunu sec te dem?yorum ama karmas?k bu ?sler hac? ya nd?y?m sans oges? de cok var ?s?n ?c?nde bunlar?n heps? ben?m kend? gorusler?m sadece b? oner? d?ye al wat uzman? deg?l?m 1 yaz wat a kat?ld?m d?ye beys?ncda ab? de suan ?ntern yap?yor cal?st?g? otelde b? turk ogrenc? daha var y?ne ayn? sartlarda cal?s?yolar s?rketler? farkl? ?k?s?n?nde ve s?rkete verd?kler? paralarda cok fark vard? mesela oysa ayn? ?s? yap?yolar..
    Konu sucre tarafından (11-11-2010 Saat 02:29 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende gitmeyi dü?ünüyorum bu yaz ama bütçem k?s?tl? en uygun neresi olabilir sizce???

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Fiyatlar ciddi anlamda Uc Noktaya ula?t? bu sene maalesef .. Ve gidecek olanlarda bu sene bu paray? verecek ne kadar fazla olsada .. Bende bu sene wildwood new Jerseye istemeyerek olsada 2. Defa gidece?im nedenide 2500 yerine 2.ye ayn? yere gitti?imden 1100 lira ödemem ...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

maroklima msj?n? bekliorum bu arada eve sucre ded?in gibi kesinlikle ?ans i?i ama watada 2500 TL vermek aç?kças? ak?l kar? deil.ve de orda kazansam dahi imkan? yok ç?kmaz zaten gitti?im para.5000TL wata verece?ime turist vizesi al?r 1 ay gezerim )

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı RQ7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    united towers ne kadar istiyor?
    Bu sene 2.375 tl istiyolar.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

çok pahal?.bence bir ?irkete 2000TL den fazla para verilmemeli do?ru yada yanl??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2.375 tl verice?ime ?ceple giderm 1.500 veriirm kalan paraylada nerdeyse uçak biletini al?r?m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bu yaz UT ile gittim WaT'a ve malesef birsürü sorun ya?ad?m i?le ilgili. O kadar para verip rezil bir yaz geçirme durumunuz var sak?n unutmay?n bunu. Ailemin durumu iyi olmasa bende rezil bir yaz geçirenlerden olacakt?m. Ailemden en az 3000 dolar ekstra para ald?m Amerika'dayken. Ama mükemmel bir yaz geçirdim. UT'ye ikibinküsür lira verince yaz?n?n garanti alt?na al?nm?yor malesef. Ama yinede kötünün iyisi UT. ?yi ?irket ise yine malesef yok bu WaT i?inde. ?ans?n?z gülerse sorunsuz güzel bir yaz geçirirsiniz. Ailenizin durumu iyi ise her türlü iyi bir yaz geçirirsiniz sadece iyi bir ?ehre gitmeniz yeterli bunun için. Herkese bol ?ans.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen neden ?irketlerin ba??? makbuzu verdiklerini san?yordun?
    maliye bunlari niye denetlemiyor??? yada neden vergi vermiyolar? Vermeliler bence o kadar para aliyolar.

sikayet mi etsek
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

BannedUser
    Guest

Merak etme maliye bunlar? denetledi hemde tam denetledi. Ço?u ceza yedi. Hatta ?öyle söyleyeyim birbirlerini kötüleyen bu firmalar bu olay yüzünden birlik oldular itiraz için baz?lar? 40*50 milyarl?k cezalar yediler

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benden en fazla 2000 ç?kar ba?ka da param yok

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

nas?l ya bu wat ?irketleri vergi ödemiyor mu yani arkada?lar??

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

maroklima msj?n? bekliorum bu arada eve sucre ded?in gibi kesinlikle ?ans i?i ama watada 2500 TL vermek aç?kças? ak?l kar? deil.ve de orda kazansam dahi imkan? yok ç?kmaz zaten gitti?im para.5000TL wata verece?ime turist vizesi al?r 1 ay gezerim )
    bence yanl?s dusunuyorsun..ben?m ?nglzcem cok kotuydu mesela kursa g?tseyd?m duzey?m?n a1 oldgunu cok ?y? b?l?yordum.s?md? wat a g?tt?m geld?m kend?mce 2500 tl zararr?m var mc donaldsta cal?st?m 1600 usd falan kazand?m ama suan ben?m ?nglzce sev?yem b1 mesela kursa g?d?p a1 den b1 e c?karmak ?steseyd?m zaten paralar? bay?lcakt?m ben cal?s?kern hep konusma ?mkan? buldgum ?c?n ben?m ?nglzcem cok gel?st?.hem b? de laptop ald?m Turk?yedek? f?yat?yla aras?nda 800 tl fark var okadar ucuza ald?m yan? b? de yapt?g?m d?ger al?sver?sler ve gezmeler falan derken yan? k?sacas? ben?m kar?m daha fazla oldu .sen 3500 usd harcay?p 2000 b?le kazan?rsan yaptg?n elektron?k al?sver?sler ve ?nglzcen?n gel?smes? yen? yerler gormen g?b? seyler sayes?nde asl?nda kar ed?yorsun.turk l?ras?yla 210 tl ye aldg?m foto mak?nas? teknosada 485 l?raya sat?l?yodu mesela fark kapan?yo ?ste boyle .
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

BannedUser
    Guest

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yanl?s dusunuyorsun..ben?m ?nglzcem cok kotuydu mesela kursa g?tseyd?m duzey?m?n a1 oldgunu cok ?y? b?l?yordum.s?md? wat a g?tt?m geld?m kend?mce 2500 tl zararr?m var mc donaldsta cal?st?m 1600 usd falan kazand?m ama suan ben?m ?nglzce sev?yem b1 mesela kursa g?d?p a1 den b1 e c?karmak ?steseyd?m zaten paralar? bay?lcakt?m ben cal?s?kern hep konusma ?mkan? buldgum ?c?n ben?m ?nglzcem cok gel?st?.hem b? de laptop ald?m Turk?yedek? f?yat?yla aras?nda 800 tl fark var okadar ucuza ald?m yan? b? de yapt?g?m d?ger al?sver?sler ve gezmeler falan derken yan? k?sacas? ben?m kar?m daha fazla oldu .sen 3500 usd harcay?p 2000 b?le kazan?rsan yaptg?n elektron?k al?sver?sler ve ?nglzcen?n gel?smes? yen? yerler gormen g?b? seyler sayes?nde asl?nda kar ed?yorsun.turk l?ras?yla 210 tl ye aldg?m foto mak?nas? teknosada 485 l?raya sat?l?yodu mesela fark kapan?yo ?ste boyle .
    Amerikadan kar yapmadan donmezsiniz (gezme ve eglenme hastas? de?ilseniz ve ?irket taraf?ndan doland?r?lmazsan?z )

Dil inan?n bana heryerde ögrenirsiniz temeliniz varsa temeliniz yoksa en az?ndan benim gibi ne söylediklerini anlars?n?z. Bende Sucre'ye kat?l?yorum Amerikadan cebinizde para ile dönmek ak?l kar? de?il ne varsa elektronige yat?r. Burda her türlü kar edersin koy al??veri? sitelerine 1*2 günde satars?n. Konu nerden nereye geldi. Bencede ?irketlere 1800 liradan fazla verilmez

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

çok fazla elektroni?e ihtyac?m yok laptopum,foto?raf makinam,telefonum var oraya gidip alsamda saçma olur benim için.o paray? yapabilrsem buraya getirip üstüne ekleyip araba almy? dü?ünüorm.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

çok fazla elektroni?e ihtyac?m yok laptopum,foto?raf makinam,telefonum var oraya gidip alsamda saçma olur benim için.o paray? yapabilrsem buraya getirip üstüne ekleyip araba almy? dü?ünüorm.
    Arkada?lar?n anlatmaya çal??t??? o paray? nakit olarak yan?nda getirmek yerinde elektroni?e yat?r?p Türkiye'ye getirip o ald???n ?eyleri Türkiye'de satarsan kar?n? daha da katlayaca??n. Ki tamamen do?ru bir olay. Nakit getirmek yerine bi?eyler al?p getirip satarsan o paraya üstüne eklemene gerek kalmadan araba alabilirsin.

BannedUser
    Guest

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar?n anlatmaya çal??t??? o paray? nakit olarak yan?nda getirmek yerinde elektroni?e yat?r?p Türkiye'ye getirip o ald???n ?eyleri Türkiye'de satarsan kar?n? daha da katlayaca??n. Ki tamamen do?ru bir olay. Nakit getirmek yerine bi?eyler al?p getirip satarsan o paraya üstüne eklemene gerek kalmadan araba alabilirsin.
    Evet anlatmaya cal?st?g?m bu. Ben sahsen kazand?g?m tum paraya kozmet?k malzemes? ve elektron?k ald?m. Ald?klar?m ve f?yatlar? m?sal soyleyd? hat?rlad?klar?m.

1. PS3 200 dolar
    2.XBOX360 200 dolar
    3.IPOD TOUCH 3G8GB 120 dolar

bunlar ornek tab? bunlar g?b? b?r suru sey...

Arkadaslar s?tede cogu k?s? bana k?zar wat program?n? sadece c?kar amacl? gordugum ?c?n. Ama sonucta ben b?r ogrenc?y?m ve okumak ?c?n yada rahat etmek ?c?n paraya ?ht?yac? var. Fakat kazand?g?m parayla ABD de neredeyse gormed?g?m eyalet kalmad? bol bolda gezd?m. Bu yuzden ?nce eler s?k dokurum. 2008 de ?lk sene g?derken belk? 15 f?rma gezd?m ve ?nan?n bu programda h?c magdur olmad?m Allaha sukur. Cok arast?rmak gerek lutfen s?tede sozune guven?l?r k?s?lerle b?reb?r ?let?s?me gec?p b?lg? al?n

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ben bu yaz Experience USA ile gitmi?tim, geçen y?l verdi?im para 900 dolard? erken kay?tta. Bu y?l self gidece?im eski i?im haz?r çünkü. Ama daha iyi getirisi olan bir i?te bulursam fazla paray? verebilirim. ?irketlerin bu kadar çok fiyat art?rmas? bu sene gidecek ö?renci say?s?n? azalt?r büyük ihtimalle. O yüzden i? ayarlamak daha kolay olacakt?r. Ama TR'den az ö?renci gitse bile Rusya-Ukrayna-Polonya gibi hat ülkeleri i?in içine ediyorlar. Ocean city'de bir evde 14 ki?i kal?yor bu insanlar. Bu yaz 35.000 civar?nda rus ö?renci gitti?i söyleniyor.

K?sacas? ilk kez gidecekler iyi ara?t?rma yaps?nlar. Sorun ya?ayan çok insan oldu ve yine olacak. Az biraz ingilizce ile gidip ingilizcelerini be?enmeyen ?irketler i?ten ç?kard???nda buradaki ?irketler hiçbir?ey yapm?yor. Geçen y?l konsoloslu?a ?ikayette bulunup ?irket yetkililerine bask?n yapt?rtt? arkada?lar?m. Zaten daha önce verilen ?irketler hakk?ndaki belge o olaydan sonra yaz?ld?. Bir ço?u TR'ye geri döndü en sonunda.

Ben ne yapt?m derseniz, ben ara?t?rd?m ?irket kar??lama 55 dolar dedi. ?lk defa gitmeme ra?men toplu ta??ma araçlar?n?n hangisine binece?im, nas?l gezece?im, nereye gidece?im hepsini gitmeden ç?kartt?m. Bir çok arkada??m sayemde bu masraflardan kurtuldular. Her?eyi ?irketlerden beklemeyin atik olun. Ben yakla??k 6000 dolar kazand?m. 2. i?te buldum. Kendime k?z?yorum 2. i? konusunda biraz geç davrand?m a?ustosun 2. haftas?nda ba?lad?m. Daha önce ba?lasayd?m daha farkl? olabilirdi. ama sa? salim geldik, Bir ton elektronik e?ya ald?k, gezdik tozduk.

Güzeldi sonuçta, bu y?l tekrar gidece?im. ?imdilik en uygun fiyat? verecek ?irketi ara?t?r?yorum. Bir kere giderseniz ve de çevreniz varsa çok ki?i sizin pe?inize de tak?l?yor çünkü. Benimle beraber götürece?im yakla??k 40 ki?i var arkamda. Bu da sizin her?eyinizin bedavaya gelmesi demek.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ozman 2250 yapm?? 1500 de yapsada gitmeyin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Favorin hangisi?Kara listede olmayan ?irket hangisi mesela ?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ara?t?r i?te bak forumda hangi ?irket iyi bulursun
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)