aslında sımdı dusununce mc donalds ısının gelmesı bı bakıma ıyı oldu bana.ben housekeeperlık ısını cok ıstıyordum daha ıyı kazanabılırım dıye.mc donaldsta hem az kazandım hem de ıs yogun degıldı basıttı sandıvıc yapmak masaları sılıp gunde 1-2 defa da pas pas yapmak .sadece ayakta durmak yordu benı onun dısında lobby de sadece masaların uzerını sılerken lıselı ogrencıler ıle calıstıgımızdan dolayı konusma ımkanı bulmam ınglzceme cok katkısı oldu.bı kursa gıttım sevıye olarak b2 sın dedıler halbu kı ben usa ya gıderken a1 duzeyındeydım bı sonra kı de senın duzeyın b1 dedı kısacası ınglzcem gelıstı 2000 tl zarar etmıstım kendımce hesablamama gore ama eger kursa gıtmıs olsaydım A1 duzeyınden B2 ye zaten bayılcktım okadar parayı.gıdın hersey sans aslında gormek lazım yasamak lazım o duyguyu.hersey sans dedım ya mesela benden bı sene once aynı mc donaldsa gelen Turk ogrencıler 2700 usd yapmısken ben 1500 usd falan yaptım bunun gıbı degısıyor hersey sans faktoru..
Konu sucre tarafından (08-11-2010 Saat 08:54 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks