Arkadaþlar bu yaz bende vizeyi alabilirsem Allah'ýn izniyle gidiyorum..orada araba alýp kullanmýþ arkadaþlar varsa memnun kalan kalmayan herkes aldýgý fiyatý arabanýn modelini sattýgý fiyatý yazarsa çok sevinirimmmm
Arkadaþlar bu yaz bende vizeyi alabilirsem Allah'ýn izniyle gidiyorum..orada araba alýp kullanmýþ arkadaþlar varsa memnun kalan kalmayan herkes aldýgý fiyatý arabanýn modelini sattýgý fiyatý yazarsa çok sevinirimmmm
biz st.louis.de 95 model lincoln towncar almýþtýk.. arabayý aldýðýmýzda 200.000 mil vardý.. üstüne biz de en az 2000 mil yaptýk.. araba acayip konforlu (zaten lüks araba) ve hiç problem çýkarmamýþtý.. 1600 dolara almýþtýk.. st.louis gibi ufak yerlerde araba fiyatlarý pahalý, büyük þehirlerde daha ucuza bulursun.. yine de bnm tavsiyem marka, modele fazla takýlma.. bir mechanic.e göster saðlam bir araba al, daha garanti olur..
Ýlk senemde Dodge Grand Caravan , ikinci senemde Ford Explorer almýþtým.
Araba alacak arkadaþlara tavsiyem 4 kiþi alacaklarsa van tarzý 7 kiþilik,
eðer 1 yada 2 kiþi alacaklarsa düþük motorlu araba almalarýný tavsiye ederim.
Ilk olarak Honda Ikinciside Toyata Dan sasmiycaksin Bende Hondanin bi ust clasmani 2001 accura vardi 3000 $ a aldim 3500 e sattim 3 ay sonraCraigliste ilani koydum satis icin 2 saatte satildi ..
Amerikan arabalari amerikada tutulmuyo jopon arabalari kadar piyasisi daha dusuk hem parcalari cok pahali hemde japon arabalari kadar kaliteli degiller. 1000 1500 dolara toyata bulabilirsiniz bu arabalarin olusu bile para ediyo...
Amerikan arabalarý amerikada gayet de tutuluyor.
Öte yandan amerikan arabalarýnýn parçalarýný junkyardlardan 3te bir fiyatýna rahatlýkla temin edebilirsin.
bence amerikada daha az tutulan araba diye bir þey varsa o da manuel vitesli arabalardýr..
hýmm doðrudur en azýndan 1 sene önce öyleydi![]()
geçen sene araba alýp satamayan abd de býrakanlar varsa iletiþime geçelim arkadaþlar boþta durmasýn uygun olursa bizde faydalanalým![]()
lincoln towncar tam bizim arabamýz 3 kiþi veya 5 kiþi gidicez 5 kiþi gidersek dodge caravan çok ideal ve güzel ama fiyatýnýda bilmek lazým![]()
alacagýnýz arabayý tamirci ye gösterin ondan sonra alýn..100-200 dolar ucuza alýrsýnýz ondan sonra motor kontrollerinden falan gecmesi icin tonla para bayýlýrsýnýz ayrýca bu kontrollerden gecseniz bile cok mil yapacagýnýz icin arýza cýkartabilir tamire götürdügünüzde tamirin saati 80 dolar falan
saglam araba secmeye bakýn..
hadi yaaa biz aldýk mý kesin o araba 1 hafta hurdaya çýkar öle de þanssýzýzdýrztn en fazla verceðimiz 1500 $ daa fazlasýný veremeyiz o civarlarda saglam bi araba bulabilirmiyiz o da artýk kýsmet heralde
![]()
ama þu da var baglantýlarýnýz kuvvetliyse ve iyi araþtýrýrsanýz ucuza cok iyi arabalar bulabilirsiniz..bizim g.amerikalý calýþanýn 200 dolara araba aldýgýný duyunca þok olmuþtum...ilk sorum calýþýyor mu olmuþtu![]()
sonradan arabayý falanda gördüm camurluklarýnýn oralardaki paslar dýþnda hic birþeyi yoktu..honda pentagoydu sanýrým modeli de
burdayken craigslist.com dan bulunacagýn lokasyonu secerek bakabilirsin..ama benim baglantýnýz kuvvetliyseden kastým amerika icinde amerikalarla aranýz iyi olursa ve cok kiþi tanýrsanýz onlara sorarak ucuz araba bulabilirsinizdi..
bunlar bizim türkler gibi olmaz soramayýz falan diye düþünmeyin emin olun bir cogu bizim vatandaþlarmýzdan daha yardýmseverler..g.amerikalý dedigim adam bizim icin 400-500 dolara cok daha iyi araba bulabilecegini söylemiþti ama son günlerimiz diye istememiþtik..
craigslist.com dan bakabilirsin
ilk Mercury Mountaineer 1999
sonra Ford Taurus 2000
En Son Isuzu Trooper 1994
en iyisi mercury'ydi...
newyork'dan araba alacak arkadaþlara galeri önerebilirim herþey dahil kasko vs 1500 dolara bu tarz bir araba alabilirsiniz.
geri dönerkende ayný yere 500-1000 dolar arasýna satarsýnýz.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
arabayý sadece travelda kullancagýmýzý dusunursek,kiralamak çok mu pahalý gelir ?
en uygun ucuz ve yaygin araba saturn dur
LIVE IS LIFE
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks