Arkada?lar bu yaz bende vizeyi alabilirsem Allah'?n izniyle gidiyorum..orada araba al?p kullanm?? arkada?lar varsa memnun kalan kalmayan herkes ald?g? fiyat? araban?n modelini satt?g? fiyat? yazarsa çok sevinirimmmm

Arkada?lar bu yaz bende vizeyi alabilirsem Allah'?n izniyle gidiyorum..orada araba al?p kullanm?? arkada?lar varsa memnun kalan kalmayan herkes ald?g? fiyat? araban?n modelini satt?g? fiyat? yazarsa çok sevinirimmmm

biz st.louis.de 95 model lincoln towncar alm??t?k.. arabay? ald???m?zda 200.000 mil vard?.. üstüne biz de en az 2000 mil yapt?k.. araba acayip konforlu (zaten lüks araba) ve hiç problem ç?karmam??t?.. 1600 dolara alm??t?k.. st.louis gibi ufak yerlerde araba fiyatlar? pahal?, büyük ?ehirlerde daha ucuza bulursun.. yine de bnm tavsiyem marka, modele fazla tak?lma.. bir mechanic.e göster sa?lam bir araba al, daha garanti olur..

?lk senemde Dodge Grand Caravan , ikinci senemde Ford Explorer alm??t?m.
Araba alacak arkada?lara tavsiyem 4 ki?i alacaklarsa van tarz? 7 ki?ilik,
e?er 1 yada 2 ki?i alacaklarsa dü?ük motorlu araba almalar?n? tavsiye ederim.

Ilk olarak Honda Ikinciside Toyata Dan sasmiycaksin Bende Hondanin bi ust clasmani 2001 accura vardi 3000 $ a aldim 3500 e sattim 3 ay sonraCraigliste ilani koydum satis icin 2 saatte satildi ..
Amerikan arabalari amerikada tutulmuyo jopon arabalari kadar piyasisi daha dusuk hem parcalari cok pahali hemde japon arabalari kadar kaliteli degiller. 1000 1500 dolara toyata bulabilirsiniz bu arabalarin olusu bile para ediyo...

Amerikan arabalar? amerikada gayet de tutuluyor.
Öte yandan amerikan arabalar?n?n parçalar?n? junkyardlardan 3te bir fiyat?na rahatl?kla temin edebilirsin.

bence amerikada daha az tutulan araba diye bir ?ey varsa o da manuel vitesli arabalard?r..

h?mm do?rudur en az?ndan 1 sene önce öyleydi![]()

geçen sene araba al?p satamayan abd de b?rakanlar varsa ileti?ime geçelim arkada?lar bo?ta durmas?n uygun olursa bizde faydalanal?m![]()

lincoln towncar tam bizim arabam?z 3 ki?i veya 5 ki?i gidicez 5 ki?i gidersek dodge caravan çok ideal ve güzel ama fiyat?n?da bilmek laz?m![]()

alacag?n?z arabay? tamirci ye gösterin ondan sonra al?n..100-200 dolar ucuza al?rs?n?z ondan sonra motor kontrollerinden falan gecmesi icin tonla para bay?l?rs?n?z ayr?ca bu kontrollerden gecseniz bile cok mil yapacag?n?z icin ar?za c?kartabilir tamire götürdügünüzde tamirin saati 80 dolar falan
saglam araba secmeye bak?n..

hadi yaaa biz ald?k m? kesin o araba 1 hafta hurdaya ç?kar öle de ?anss?z?zd?rztn en fazla verce?imiz 1500 $ daa fazlas?n? veremeyiz o civarlarda saglam bi araba bulabilirmiyiz o da art?k k?smet heralde
![]()
ama ?u da var baglant?lar?n?z kuvvetliyse ve iyi ara?t?r?rsan?z ucuza cok iyi arabalar bulabilirsiniz..bizim g.amerikal? cal??an?n 200 dolara araba ald?g?n? duyunca ?ok olmu?tum...ilk sorum cal???yor mu olmu?tu![]()
sonradan arabay? falanda gördüm camurluklar?n?n oralardaki paslar d??nda hic bir?eyi yoktu..honda pentagoydu san?r?m modeli de

burdayken craigslist.com dan bulunacag?n lokasyonu secerek bakabilirsin..ama benim baglant?n?z kuvvetliyseden kast?m amerika icinde amerikalarla aran?z iyi olursa ve cok ki?i tan?rsan?z onlara sorarak ucuz araba bulabilirsinizdi..
bunlar bizim türkler gibi olmaz soramay?z falan diye dü?ünmeyin emin olun bir cogu bizim vatanda?larm?zdan daha yard?mseverler..g.amerikal? dedigim adam bizim icin 400-500 dolara cok daha iyi araba bulabilecegini söylemi?ti ama son günlerimiz diye istememi?tik..

craigslist.com dan bakabilirsin
ilk Mercury Mountaineer 1999
sonra Ford Taurus 2000
En Son Isuzu Trooper 1994
en iyisi mercury'ydi...
newyork'dan araba alacak arkada?lara galeri önerebilirim her?ey dahil kasko vs 1500 dolara bu tarz bir araba alabilirsiniz.
geri dönerkende ayn? yere 500-1000 dolar aras?na satars?n?z.

2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)

arabay? sadece travelda kullancag?m?z? dusunursek,kiralamak çok mu pahal? gelir ?

en uygun ucuz ve yaygin araba saturn dur
LIVE IS LIFE
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks