Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bank By Mail (Bank of America) Paychecklerinizi yat?r?n!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Standart Bank By Mail (Bank of America) Paychecklerinizi yat?r?n!

Merhaba Arkada?lar,

E?er ABD'de aç?k bir Bank of America hesab?n?z varsa ve elinizde bozdurmad???n?z paycheckleriniz bulunuyor ise Bank By Mail hizmeti tam size göre..

Posta yolu ile Paychecklerinizi arkalar?n? imzalayarak ve hesap numaralar?n?z? yazarak

PO BOX 31900
    Tampa/Florida
    33361
    USA

adresine yolluyorsunuz ve paychekleriniz hesab?n?za yat?r?l?yor. Türkiye'de bozdurmaya kalkarsan?z paycheckleri hat?r? say?l?r bir miktarda komisyon ödüyorsunuz. Bu hizmette komisyon felan yok. Ancak aç?k banka hesab? gerekiyor.
    Bu hizmetten maksimum fayday? kimler sa?lar?

- Debit card? olan Bank of America mü?terileri.. (Tr'de diledi?inizce harcayabilirsiniz)
    - Bir dahaki sezonda ABD'ye kesin olarak gitmeyi dü?ünenler.

www.bankofamerica.com adresinden internet bankac?l??? hesaplar?n?za da çok k?sa sürede ula?abilirsiniz..

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Yararli bir bilgi tesekkurler. Halletmene sevindim.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Benim tam olarak bu konuyla ilgili olmasa da bir sorunum var.Ben Amerika'dayken bir tane bank of america hesab? açt?rd?m ve tabii ki yan?nda da debit kart.Türkiye'ye dönmeden hemen önce new york'tan kapat?r?m dedim ama new york'ta çok arasamda bank of america ?ubesi bulamad?m.telefonla aray?p halletmeye çal??sam da bozuk ankesörler filan falan derken kapatamadan Türkiye'ye döndüm.Problem de burada ba?l?yor.böyle bir tecrübeye sahip olan var m??ben ileride bir problem ya?ar m?y?m?bir arkada??m?n dedi?ine göre her para yat?rmad???n ay 9 dolar dü?üyormu? ve ben kart? kapatmad???m sürece bu i?lem devam ediyormu?.Sizce ben ileride bir yasal problem ya?ar m?y?m?
    yoksa kapatmay?p bu aralar elime geçecek olan Amerika'daki ev depozitosunu bu karta m? yat?ray?m.onu da nas?l yat?raca??m? bilmiyorum ya. oda ayr? bir konu.
    Sonuç olarak bu konu hakk?nda bir bilgisi olan varsa ve tecrübelerini payla??rsa memnun kal?r?m.Çünkü 10-15 gün içerisinde askere gidiyorum ve gitmeden kurtulursam bu dertten güzel olacak.?imdiden te?ekkürler.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Bank of America'da açabilece?iniz 3 çe?it hesap türü vard?r ve bunlar?n ?artlar? ve ko?ullar? farkl?d?r. Genellikle biz ö?rencilere aç?lan CampusEdge Checking hesab?d?r. Hesap türü bu olan ki?iler hesap aç?ld??? tarihten itibaren 5 y?l süre içerisinde herhangi bir servis ücreti vs ödemezler.
    Ancak ?unu bilmenizde yarar var.

6 Agustos 2010 itibariyle bu hesap türüne ba?vurular kapand?. Bu tarihten sonra hesap açt?racak ki?iler ba?ka bir hesap türüne yönlendirilecek. Ayr?ca ?u anda Regular Checking Account için ayl?k servis ücreti 12$.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Ben elimde olan paychecki ?imdi bozdurmay?p yaz?n tekrar gidince bozdursam paychecke herhangi bir geçersizlik ya da bozduramama durumu olur mu??
    ""Let the game begin""

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben elimde olan paychecki ?imdi bozdurmay?p yaz?n tekrar gidince bozdursam paychecke herhangi bir geçersizlik ya da bozduramama durumu olur mu??
    Paychecklerin geçerlilik süresi genelde 180 gündür.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

O zaman bozdurmak gerekiyoru paychecki:S
    ""Let the game begin""

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

keske daha once acsaydin bu konuyu, Melih
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben de tam olarak konuyla alakal? olmayan b?r sey soracag?m ben hala sonpay check? m? bozdurmad?m 90 gunluk sure san?r?m 22 aral?kta doluyor hang? bankaya gotursem daha k?sa surede sonuc al?r?m..i? bankas?na goturdum bayramdan once bozmuyoruz ded?ler al?p merkezler?ne falan yollad?lar ondan b?razda zaman kaybett?m a?leme gelm?st? paycheck o yuzden bayramda evde g?d?nce bozar?m mant?g?yla bayrama kaar bekled?m ..
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de tam olarak konuyla alakal? olmayan b?r sey soracag?m ben hala sonpay check? m? bozdurmad?m 90 gunluk sure san?r?m 22 aral?kta doluyor hang? bankaya gotursem daha k?sa surede sonuc al?r?m..i? bankas?na goturdum bayramdan once bozmuyoruz ded?ler al?p merkezler?ne falan yollad?lar ondan b?razda zaman kaybett?m a?leme gelm?st? paycheck o yuzden bayramda evde g?d?nce bozar?m mant?g?yla bayrama kaar bekled?m ..
    Büyük ihtimalle, 90 gün içinde bankaya vermen yeterli olur. Yani 22 Aral??a kadar banka ile temasa geçmen laz?m, sonraki i?lem ile onlar ilgilenir. Sen yinede durumunu anlat bankac?lar daha iyi bilirler.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

??verenine mail at.E?er orjinal olan? gönderebilirsen(süresi dolmu? olan?,bozdurmad???n? ispatlamak için) i?verene, sana ayn? miktarda yeni bir paycheck göndrebilirler.Arkada?lar en güzeli direct deposit yapt?rmak bankan?za.paycheck size ula?madan önce hesab?n?za yatm?? oluyor,ne süre önemi var nede güvenlik sorunu.Ve eger travel yapm?yorsan?z son paycheck Tr'ye degil amerika hesab?n?za yat?yor siz debit card ile herhangi bir atm den cekebiliyorsunuz.ne paycheck bozdurma derdi var ne ücreti nede 2 ay i?lem süresi.En güzeli oradayken hesap aç?p direct deposit yapt?rmak.

Tecrübeyle 2 kez sabit

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı CaRPeDieMBRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim tam olarak bu konuyla ilgili olmasa da bir sorunum var.Ben Amerika'dayken bir tane bank of america hesab? açt?rd?m ve tabii ki yan?nda da debit kart.Türkiye'ye dönmeden hemen önce new york'tan kapat?r?m dedim ama new york'ta çok arasamda bank of america ?ubesi bulamad?m.telefonla aray?p halletmeye çal??sam da bozuk ankesörler filan falan derken kapatamadan Türkiye'ye döndüm.Problem de burada ba?l?yor.böyle bir tecrübeye sahip olan var m??ben ileride bir problem ya?ar m?y?m?bir arkada??m?n dedi?ine göre her para yat?rmad???n ay 9 dolar dü?üyormu? ve ben kart? kapatmad???m sürece bu i?lem devam ediyormu?.Sizce ben ileride bir yasal problem ya?ar m?y?m?
    yoksa kapatmay?p bu aralar elime geçecek olan Amerika'daki ev depozitosunu bu karta m? yat?ray?m.onu da nas?l yat?raca??m? bilmiyorum ya. oda ayr? bir konu.
    Sonuç olarak bu konu hakk?nda bir bilgisi olan varsa ve tecrübelerini payla??rsa memnun kal?r?m.Çünkü 10-15 gün içerisinde askere gidiyorum ve gitmeden kurtulursam bu dertten güzel olacak.?imdiden te?ekkürler.
    Hocam ben 2 y?ld?r ayn? kart? kulland?m amerikada.yani 3 ay kulland?m 9 ay bos 3 ay kulland?m 9 ay bos.ne bi ceza geldi ne bi uyar?.art?k kullan?m süresi doldu ben kapatt?rd?m.yani kapatmasanda zaten deaktif olur.Takma kafana.Tabi debit kart ise.E?er kredi kart?ysa kullan?m ücreti olabilir.Onuda burdaki bi bankadan havale ile ödeyip kapatabilirsin borç büyümeden.Kafan rahat etsin istiyosan açt?rd???n bankaya mail at

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya ben ilk defa gidiyorum. hiç bi?i anlamad?m ne yapmam gerekti?i hakk?nda. ama önemli bi konu anla??lan, amerikaya gitti?imde pay-check ile ilgili bi?i yapmam gerekiyor mu?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı rhyme4eva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben ilk defa gidiyorum. hiç bi?i anlamad?m ne yapmam gerekti?i hakk?nda. ama önemli bi konu anla??lan, amerikaya gitti?imde pay-check ile ilgili bi?i yapmam gerekiyor mu?
    hocam paycheck dedi?imiz sen?n maa??n bildi?in türkiyedeki çek varya ondan sen gidince hesap açt?racaks?n amerikada orda bozduracaks?n çeklerini sen merak etme i?verenin söyler hangi bankadan hesap açt?raca??n? ne yapaca??n? o söylemesse senden önce giden mutlaka olur onlar anlat?r sana
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eyvallah hocam bununla me?gul etmiyorum o zaman akl?m? (:

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

i?ini uçak biletini hallet gerisi kolay
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)