selam arkadaslar ben 2010 yazında san diegoda pedicap yaptım aslında söylenecek fazla bir şey yok pedica acayip bir iş , bir işi hem sevip hem de nefret edebilmeyi tatmak istiyorsanız tam size göreben sezon basından sezon sonuna kadar kaldım işin en dip halinide en zirve anınıda yasadım hostel de de kaldım arkadaslarla ev de tuttum bes parasız da kaldım .. sizin iyiliğinizi düşünecek olursam size ne gidin diyebilirim ne de gitmeyin ama kendimden örnekler vermek istiyorum
san diegoya gittiğimde 76 kiloydum geldiğimde 67 bunu sevimli görenler olacaktır
cildimin renk tonu iki renk koyulaştı belirgin bir şekilde
efendime söyleyeyim kol ve boyun bölgemde amele yanığı dediğimiz desenler oluştu .. ha bide yine boyun bölgemde güneş izi sandığım fakat türkiye ye geldiğimde doktora danıştığım ve mantar olduğunu öğrendiğim bir hediye.. san diego daki iklim okyanusal oldugundan ve ordaki esintiyle cilde bulaşan bir mantarmış (ilaçla geçiyor telaşa yer yok
ve pedala basmaktan ayak tabanlarımda hala ara sıra hissettiği hafif agrılar .. eminim ben kendime iyi bakarım gibi düşünceler geciyordur aklınızdan , ama hiç öyle değil durum kendinize kalabileceğiniz bir eviniz hatta odanız bile olmayacak .. biz arkadaslarla 10 kişi kalıyorduk bilenler bilirler archstone apartments
insani bi yaşam şekli olmuyordu haliyle bu nadide işi yapan kız arkadaşlarımız da vardı ,ilk önce iş zor gelip gün boyu tişört satmaya razı oldular seaportta günlüğü 25 dolara baktılar olmuyor bir kısmı pedicapa basladı pardon bir kaçı
ama şunu size söylyyim yok öle havadan 10 binler falan benim bildiğim sadece bir kişi var!! ve 5 bini gecen de nadir insanlar ! 2010 yılınd giden arkadaslarımızın bildiği üzere coğu insan pes etti erken tarihlerde döndü türkiye ye , kısacası arkadaşlarım san diego da overcharge sebebiyle piyasanın ölmüş olduğunu gördük hep beraber 2010 pedicap summer da .. sizi bir overcharge hikayesi anlatıp aklınızdakı pedicap simgeli soru işaretleriyle yalnız bırakıyorum . bizim kahraman fifth avenue den bir çift almış holiday inn e malum yol uzun çiftin de minik bi köpekleri var ve bizim kahramanı rahatsız ediyor bizim ki de iyice sinirleniyor tabi zaten aklında overcharge var
bu sinirle bu adam başı 60 çekiyor
adam çılgına dönüyor bu herif bizi kazıklıyor diye bizimkini pataklıyor .. hikayenin sonu mu? dedik ya bizim ki kahraman adamın eşinin sayesinde 120 kayme.. -söylenecek fazla bir şey yok demişim ya ayıp bana
-

ben sezon basından sezon sonuna kadar kaldım işin en dip halinide en zirve anınıda yasadım hostel de de kaldım arkadaslarla ev de tuttum bes parasız da kaldım .. sizin iyiliğinizi düşünecek olursam size ne gidin diyebilirim ne de gitmeyin ama kendimden örnekler vermek istiyorum
adam çılgına dönüyor bu herif bizi kazıklıyor diye bizimkini pataklıyor .. hikayenin sonu mu? dedik ya bizim ki kahraman adamın eşinin sayesinde 120 kayme.. -söylenecek fazla bir şey yok demişim ya ayıp bana
Alıntı
Bookmarks