Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iþ ve þehir seçimi için yardým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart iþ ve þehir seçimi için yardým

Merhaba arkadaþlar bu yaz work and travel yapmayý düþünüyorum.Benim gitmekteki temel amacým gezmek ve ingilizcemi geliþtirmek tabi bunun yanýndada cebimden para çýkmayacak þekilde para kazanabileceðim þehir merkezinde fazla stresli olmayan bir iþ bulmak.Hangi iþ ve þehirleri önerirsiniz.
    Konu omer99 tarafýndan (17-11-2010 Saat 06:02 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bu söylediðin imkansýz ömer.forumu araþtýrýrsan wat hakkýnda daha detaylý bilgi edinebilirsin.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bu imkansýz olan tüm isteklerimi yoksa bazý istekleri mi?

BannedUser
    Guest

valla bu yazdigin isler olsa kimse sana tavsiye etmez kendi gider arkadaslarini yerlestirir

actigin baslik cok genel olmus siteyi incelersen genis bilgi bulursun

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

tabiki gezmek,ingilzceni geliþtirmek.bunlarý yapabilirsin imkansýz deil ama bunlarýn hepsini ayný anda yapman imkansýz.mesela çok para kazanacaksan ingilizce geliþtiremezsin fazla çalýþmaktan yada stresli olmayan bi iþ istiyosan çok para kazanamazsýn buna istinadende çok fazla yeri gezemezsin...vs vs bu örnekler çoðaltýlabilir.bunlarý yapmak istiyosan illaki birinden birini feragat etmen gerekir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

benim anlamadýðýmm...watçýlarda neden bölee mutsuz bir kara bulutlu hava olduðuu..hep negativ demeçlerrr...ama 2 yada 3 sefer gidiþler...nasýl bir muamma anlamýþ deðilim.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bu tamamen bekletilerle alakalý bi durum.WAT'ýn ayrý ayrý eksilerini yaþayanlarda var artýlarýný yaþayanda var.Ýkisini bi arada yaþayanda.Sadece beklentileri biraz daha sýnýrda tutmak lazým gittiðimizde hayal kýrýklýðýna uðramayalým

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

millat nasýl bir beklentiye giriyor onuda anlamýþ deðilimm...usa ye gidiyo diye los angels ta star olacak hali yok ya vegasta kumarhaneler kralý...zaten böyle düþünceler içinde olanlar hiçç gitmesin.sonuçtaaa yapýlacak iþler amele iyiysi iþler...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

aynen qreatiwe e katýlýyorum.wat kesinlikle þans iþi.bazen herþey çok iyi gider ii para kazanýrsýn ii iþ yaparsýn eðlenirsin vs bazende iþin iptal olur erken dönersin bu kesinlikle bi þans.ama eðer beklentilerini düþük tutarsan bu programdan daha çok keyif alabilrsin.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

çünkü wat ý bilmeyenler ilk baþta abd yi gezicem tozucam diye düþünüyor ki bende öyleydim cahil zamanlarýmda forumu araþtýrdýkça,okudukça bukadar tozpembe olmadýðýný görüyosun.bu programýn ilk amacý 3 ay work 1 hafta(yapabilene)travel

BannedUser
    Guest

Alýntý onurpasazade Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    benim anlamadýðýmm...watçýlarda neden bölee mutsuz bir kara bulutlu hava olduðuu..hep negativ demeçlerrr...ama 2 yada 3 sefer gidiþler...nasýl bir muamma anlamýþ deðilim.

bende 3 kere gittim. bu kara bulutlu mesajlar abd kotu oldugu icin degil beklentileerin cok fazla olmasi ve daha sonra ugranilan hayal kirikligindan kaynaklaniyor. bak arkadas demiski benim amacim gezmek ve dil bunun yaninda para harcamamak ve kazanmak sence boyle birsey mumkun mu varsa boyle is bende para icin alaska yerine oraya gideyim.
    ama iste ilk kez giden bu beklenti ile gidiyor sonra donunce amerikalilar beni amele gibi kullandi diyor. Sunu herkes bilsin ki herkes oraya isci olarak gidiyor.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

bence de beklentilerin bi sýnýrý olmalý.sonuçta yapýlan iþler ortada.benim þuanki hedefim 13 hafta çalýþýp en azýndan maliyetin yarýsýný çýkarýp sonra elimdeki paraya göre gezmek artýk bu 3 yada 5 gün mü olur 2 günmü olur bilmemmm...tabi birazda elektronik alýþveriþ.bakalým bu yaz þans ne kadar benimle olacak..

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

þans,2011 watçýlarýn yanýnda olsun

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý eghn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    þans,2011 watçýlarýn yanýnda olsun
    aminnn

BannedUser
    Guest

atalarimizin bir lafi vardir

ESEGINI SAGLAM KAZIGA BAGLA

bizlerin amaci burdan ilk kez gideceklere elimizden geldigince yardim etmek basimiza gelen aksiliklerin sizlerinde basina gelmemesini saglamak. bu sitenin amaci bu.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

inþallah yararý olur.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar hepinizin yorumlarýný okudum yardýmcý olmaya çalýþtýðýnýz için teþekkür ederim, burda bi yanlýþ anlaþýlma oldu galiba.Anlatmak istediðim genelde oraya gidenlerin temel amaçlarý para kazanýp ordan gelirken buraya laptop telefon vb. getirmek oluyor.Benim böyle bir amacým yok.Gezmekten kastým sürekli þehirler arasý veya barlarý gezmek deðil bulunduðum þehir de iþ çýkýþý sokakta cafede vb. gezmek.Ýþ konusundada stresli olmayan iþ demek biraz saçma oldu sonuçta her iþin stresi vardýr.Þöyle dersek daha doðru olur herhalde þehir merkezinde veya merkeze yakýn olan bir iþ.Þehir olarakta istediðim kesinlikle büyük metropol þehirlere gitmek deðil orta düzeyde bir þehire gitmek.Bu açýklamalarýma yakýn önerilerde bulunursanýz sevinirim, bu öneriler çerçevesinde geniþ bi araþtýrma yapýp erken kayýt yaptýrmayý planlýyorum.
    Konu omer99 tarafýndan (19-11-2010 Saat 05:06 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

otel iþi düþünüyorsan ocean city,atlantic city olabilir.eðlence parký düþünüyorsan birçok eyalette var.þirketeri gezip iþ listesini alýrsan kafanda daha net belirlenir.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý eghn Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    otel iþi düþünüyorsan ocean city,atlantic city olabilir.eðlence parký düþünüyorsan birçok eyalette var.þirketeri gezip iþ listesini alýrsan kafanda daha net belirlenir.
    Bu önümüzdeki hafta þirketlerden listeleri edineceðim.Peki bu eðlence parklarý genelde þehir merkezine uzak yerlerde olmuyor mu?
    Konu omer99 tarafýndan (20-11-2010 Saat 01:37 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Bu eðlence parklarý hemen hemen biraz daha þehir dýþýnda oluyor ama bi þekilde oralara otobüs falan oluyor.Ben ingilizcen iyiyse garsonluk öneririm.Saat ücreti düþük ama bahþiþte gerçekten iyi para var.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Merhabalar arkadaþlar.
    Bende bu sene ilk kez gitmeyi düþünüyorum abd ye ve umarým herþey iyi olur. ancak hala iþ arýyorum ve þu iþ dikkatimi çekti. acaba aranýzda ''Participant Services Coordinator'' lük yapan varmýdýr gerçi biraz uzun bi iþ adý ama yada bu iþ hakkýnda bilgisi olan yardým ederse çok sevinirim.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý omer99 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba arkadaþlar bu yaz work and travel yapmayý düþünüyorum.Benim gitmekteki temel amacým gezmek ve ingilizcemi geliþtirmek tabi bunun yanýndada cebimden para çýkmayacak þekilde para kazanabileceðim þehir merkezinde fazla stresli olmayan bir iþ bulmak.Hangi iþ ve þehirleri önerirsiniz.

Hepimiz inþaallah cümlemiz, bi buzlu badem eksik

Rahatlýk istersen saatin az olur haliyle az kazanýrsýn, para dersen sosyaliten düþer ameleliði çok yaparsýn, dengeli biþey olsun dersen þans belki küçük bi þehirde asosyal bi iþin baþýnda 8 Türkle çalýþýyor olabilirsin falan filan ulan her þey mükemmel olsa illa bi sorun çýkar, konaklamadan memnun kalmayabilirsin, belki ulaþýmýn sýkýntý olur, yani toz pembe biþey bekleme unut

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)