Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: i? ve ?ehir seçimi için yard?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart i? ve ?ehir seçimi için yard?m

Merhaba arkada?lar bu yaz work and travel yapmay? dü?ünüyorum.Benim gitmekteki temel amac?m gezmek ve ingilizcemi geli?tirmek tabi bunun yan?ndada cebimden para ç?kmayacak ?ekilde para kazanabilece?im ?ehir merkezinde fazla stresli olmayan bir i? bulmak.Hangi i? ve ?ehirleri önerirsiniz.
    Konu omer99 tarafından (17-11-2010 Saat 06:02 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu söyledi?in imkans?z ömer.forumu ara?t?r?rsan wat hakk?nda daha detayl? bilgi edinebilirsin.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu imkans?z olan tüm isteklerimi yoksa baz? istekleri mi?

BannedUser
    Guest

valla bu yazdigin isler olsa kimse sana tavsiye etmez kendi gider arkadaslarini yerlestirir

actigin baslik cok genel olmus siteyi incelersen genis bilgi bulursun

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tabiki gezmek,ingilzceni geli?tirmek.bunlar? yapabilirsin imkans?z deil ama bunlar?n hepsini ayn? anda yapman imkans?z.mesela çok para kazanacaksan ingilizce geli?tiremezsin fazla çal??maktan yada stresli olmayan bi i? istiyosan çok para kazanamazs?n buna istinadende çok fazla yeri gezemezsin...vs vs bu örnekler ço?alt?labilir.bunlar? yapmak istiyosan illaki birinden birini feragat etmen gerekir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

benim anlamad???mm...watç?larda neden bölee mutsuz bir kara bulutlu hava oldu?uu..hep negativ demeçlerrr...ama 2 yada 3 sefer gidi?ler...nas?l bir muamma anlam?? de?ilim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bu tamamen bekletilerle alakal? bi durum.WAT'?n ayr? ayr? eksilerini ya?ayanlarda var art?lar?n? ya?ayanda var.?kisini bi arada ya?ayanda.Sadece beklentileri biraz daha s?n?rda tutmak laz?m gitti?imizde hayal k?r?kl???na u?ramayal?m

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

millat nas?l bir beklentiye giriyor onuda anlam?? de?ilimm...usa ye gidiyo diye los angels ta star olacak hali yok ya vegasta kumarhaneler kral?...zaten böyle dü?ünceler içinde olanlar hiçç gitmesin.sonuçtaaa yap?lacak i?ler amele iyiysi i?ler...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

aynen qreatiwe e kat?l?yorum.wat kesinlikle ?ans i?i.bazen her?ey çok iyi gider ii para kazan?rs?n ii i? yapars?n e?lenirsin vs bazende i?in iptal olur erken dönersin bu kesinlikle bi ?ans.ama e?er beklentilerini dü?ük tutarsan bu programdan daha çok keyif alabilrsin.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

çünkü wat ? bilmeyenler ilk ba?ta abd yi gezicem tozucam diye dü?ünüyor ki bende öyleydim cahil zamanlar?mda forumu ara?t?rd?kça,okudukça bukadar tozpembe olmad???n? görüyosun.bu program?n ilk amac? 3 ay work 1 hafta(yapabilene)travel

BannedUser
    Guest

Alıntı onurpasazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamad???mm...watç?larda neden bölee mutsuz bir kara bulutlu hava oldu?uu..hep negativ demeçlerrr...ama 2 yada 3 sefer gidi?ler...nas?l bir muamma anlam?? de?ilim.

bende 3 kere gittim. bu kara bulutlu mesajlar abd kotu oldugu icin degil beklentileerin cok fazla olmasi ve daha sonra ugranilan hayal kirikligindan kaynaklaniyor. bak arkadas demiski benim amacim gezmek ve dil bunun yaninda para harcamamak ve kazanmak sence boyle birsey mumkun mu varsa boyle is bende para icin alaska yerine oraya gideyim.
    ama iste ilk kez giden bu beklenti ile gidiyor sonra donunce amerikalilar beni amele gibi kullandi diyor. Sunu herkes bilsin ki herkes oraya isci olarak gidiyor.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence de beklentilerin bi s?n?r? olmal?.sonuçta yap?lan i?ler ortada.benim ?uanki hedefim 13 hafta çal???p en az?ndan maliyetin yar?s?n? ç?kar?p sonra elimdeki paraya göre gezmek art?k bu 3 yada 5 gün mü olur 2 günmü olur bilmemmm...tabi birazda elektronik al??veri?.bakal?m bu yaz ?ans ne kadar benimle olacak..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

?ans,2011 watç?lar?n yan?nda olsun

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?ans,2011 watç?lar?n yan?nda olsun
    aminnn

BannedUser
    Guest

atalarimizin bir lafi vardir

ESEGINI SAGLAM KAZIGA BAGLA

bizlerin amaci burdan ilk kez gideceklere elimizden geldigince yardim etmek basimiza gelen aksiliklerin sizlerinde basina gelmemesini saglamak. bu sitenin amaci bu.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

in?allah yarar? olur.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkada?lar hepinizin yorumlar?n? okudum yard?mc? olmaya çal??t???n?z için te?ekkür ederim, burda bi yanl?? anla??lma oldu galiba.Anlatmak istedi?im genelde oraya gidenlerin temel amaçlar? para kazan?p ordan gelirken buraya laptop telefon vb. getirmek oluyor.Benim böyle bir amac?m yok.Gezmekten kast?m sürekli ?ehirler aras? veya barlar? gezmek de?il bulundu?um ?ehir de i? ç?k??? sokakta cafede vb. gezmek.?? konusundada stresli olmayan i? demek biraz saçma oldu sonuçta her i?in stresi vard?r.?öyle dersek daha do?ru olur herhalde ?ehir merkezinde veya merkeze yak?n olan bir i?.?ehir olarakta istedi?im kesinlikle büyük metropol ?ehirlere gitmek de?il orta düzeyde bir ?ehire gitmek.Bu aç?klamalar?ma yak?n önerilerde bulunursan?z sevinirim, bu öneriler çerçevesinde geni? bi ara?t?rma yap?p erken kay?t yapt?rmay? planl?yorum.
    Konu omer99 tarafından (19-11-2010 Saat 05:06 PM ) değiştirilmiştir.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

otel i?i dü?ünüyorsan ocean city,atlantic city olabilir.e?lence park? dü?ünüyorsan birçok eyalette var.?irketeri gezip i? listesini al?rsan kafanda daha net belirlenir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otel i?i dü?ünüyorsan ocean city,atlantic city olabilir.e?lence park? dü?ünüyorsan birçok eyalette var.?irketeri gezip i? listesini al?rsan kafanda daha net belirlenir.
    Bu önümüzdeki hafta ?irketlerden listeleri edinece?im.Peki bu e?lence parklar? genelde ?ehir merkezine uzak yerlerde olmuyor mu?
    Konu omer99 tarafından (20-11-2010 Saat 01:37 AM ) değiştirilmiştir.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Bu e?lence parklar? hemen hemen biraz daha ?ehir d???nda oluyor ama bi ?ekilde oralara otobüs falan oluyor.Ben ingilizcen iyiyse garsonluk öneririm.Saat ücreti dü?ük ama bah?i?te gerçekten iyi para var.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhabalar arkada?lar.
    Bende bu sene ilk kez gitmeyi dü?ünüyorum abd ye ve umar?m her?ey iyi olur. ancak hala i? ar?yorum ve ?u i? dikkatimi çekti. acaba aran?zda ''Participant Services Coordinator'' lük yapan varm?d?r gerçi biraz uzun bi i? ad? ama yada bu i? hakk?nda bilgisi olan yard?m ederse çok sevinirim.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı omer99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkada?lar bu yaz work and travel yapmay? dü?ünüyorum.Benim gitmekteki temel amac?m gezmek ve ingilizcemi geli?tirmek tabi bunun yan?ndada cebimden para ç?kmayacak ?ekilde para kazanabilece?im ?ehir merkezinde fazla stresli olmayan bir i? bulmak.Hangi i? ve ?ehirleri önerirsiniz.

Hepimiz in?aallah cümlemiz, bi buzlu badem eksik

Rahatl?k istersen saatin az olur haliyle az kazan?rs?n, para dersen sosyaliten dü?er ameleli?i çok yapars?n, dengeli bi?ey olsun dersen ?ans belki küçük bi ?ehirde asosyal bi i?in ba??nda 8 Türkle çal???yor olabilirsin falan filan ulan her ?ey mükemmel olsa illa bi sorun ç?kar, konaklamadan memnun kalmayabilirsin, belki ula??m?n s?k?nt? olur, yani toz pembe bi?ey bekleme unut

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)