Merhaba Turkishwat ailesi,
aranýza yeni geldim yaklaþýk 1 aydýr neredeyse forumdaki bütün konularý okudum ve bu iþi yavaþ yavaþ sindirmeye baþladým yüzlerce topic okuduktan sonra ilk mesajýmý yazýyorum
Öncelikle ilk wat deneyimim olacaðý için riski minimum olan eylemler içerisinde bulunmak istiyorum ve bunun için yardýmlarýnýzý bekliyorum.
Kafamdaki düþünceler;
1- Uçak parasýndan dolayý amerikanýn doðu tarafý
2- Yaz olacaðýndan dolayý Sahil kenti olmasý(yada sahil kentine yakýn olmasý)
3- Ýlk kez gideceðimden dolayý bu doðu blokta , saatleri fazla olsada iyi çalýþýp toplam maliyetimi düþürmek yada sýfýrlamak.
4- Gideceðim yer yazlýk bir yer olacaðýndan dolayý otellerde veya restaurantlarda iþ yapmayý düþünüyorum.
Not: lütfen 3. yorumun altýna amerikaya para kazanma,maliyetini çýkarma düþüncesiyle gidiyosan gitme türkiyede de iþ çok vs... gibi yorumlar yazmayýn öyle bi amacým yok...
Düþüncelerime göre sorularýma gelirsek
1-otellerde housekeeperlýk dýþýndaki iþler nelerdir,iyi kazanýlýr mý?
cevabýnýz hayýrsa fast food&restaurant iþleri hakkýnda ne düþünüyorsunuz?
2-ocean city,md düþünüyorum fakat konaklamanýn pahalý olduðunu duydum.Ama iyi kazanýrsam konaklamanýn pahalý olmasý sorun olmaz.
Oc hakkýndaki görüþlerinizi bekliyorum..
3-kafamdaki düþüncelere göre sizin tavsiye edeceðiniz,önereceðiniz yerler iþ seçenekleri var mýdýr ?
Her türlü görüþ öneri ve yardýmlarýnýzý bekliyorum
EDÝT: Otel,hostel iþinde çalýþýrsak konaklamayý onlar verir mi yada düþük ücretlerde faydalanabilir miyim ?

Alýntý

Bookmarks