ben de bir bayan watçı olarak birkaç şey yazayım

2011 yazında wat yaptım daha önce 2008 yazında okulumla birlikte boston'da yaz okuluna gitmiştim 1 ay. wat yaz okulundan çok farklı bambaşka bir tecrübe oldu.
2 kız maine eyaletinde kennebunkport'da housekeeper olarak çalıştık. şansımıza aile tarafından işletilen küçük bir oteldi ve patronlarımız çok iyiydi. otelin bahçesinde karavanda kaldık, karavan yahu! hayatımda bir daha böyle bir şey yaşar mıyım bilemiyorum çoğu evden daha konforlu bir karavandı. 2 çinli ile birlikte... interexchange sponsorluğunda gittiğimiz için 2 gece new yorktaki new yorker otelde konaklama şansımız vardı, mükemmel bir otel kesinlikle... lokasyon olarak da muhteşem.
new york ve boston'ı daha önceki amerika seyahatimde gezmiş olduğum için bu iki şehri tekrar gezmek hiçbir yeri unutmadığımı görmek ve tekrar oralara ayak basmak çok güzeldi.

forumda bayanların wata uygun olmadığı ya da gidenlerin de hep isyanda olduğu yazılıp duruyor ama biz iki kız hiçbir şeyden şikayetçi olmadan, çıkan ufak tefek aksilikleri bi şekilde çözerek hiç sefalet çekmeden bu işi tamamladık ve ülkeye döndük. bu yaz için tekrar gitmek istiyoruz önemli olan şirket ya da başka bir şey değil kesinlikle patronlar diye düşünüyorum belki onlar bu kadar iyi olmasaydı kötü bir wat geçirmiş olacaktım wat için şans çok önemli.