ben de bayan bir watçıyım,geçen yaz six flags great america da çalıştım.forumda hatırlayanlar olur,daha gitmeden başına talihsizlikler gelen biriyimher sorunumda yana yakıla foruma gelir anlatırdım
gittiğim yerde pek çok türk ve yabancı kız watçıyla da tanıştım.açıkçası bu meselenin kız ya da erkek olmakla çok alakası yok.nedense kızların amerikada daha fazla zorlanacakları filan düşünülür.ben her zaman türkiyede de kendi işini kendi halleden birisi olduğum için orda da sıkıntı çekmedim.tabii erkek arkadaşımla birlikte gittiğim için ikimiz de birbirimize büyük destek olduk.fakat bu kişinin kendi karakteriyle alakalı bir durum bence.eğer türkiyede daha önce hiç iş deneyimi olmamış,ailesinin kanatları altında yaşamış biriyseniz tabii ki amerikadaki iş ve yaşam koşulları size güllük gülistanlık gelmeyecektir.
iş ve yaşam koşullarını bir kenara bırakırsak ve sosyal hayata gelirsekaçıkçası amerikada kız olmak özgür ve rahat olmakmış
kışın sıcağında rahat rahat şort ve badi giyerek dışarda takılırken kimsenin kafasını çevirip sana bakmamasının verdiği
rahatlık hissiymiş bnu da belirtmesem olmazdı![]()

her sorunumda yana yakıla foruma gelir anlatırdım 
Alıntı
Bookmarks