ben de gecen yaz gittim ...yanimda sirket sayesinde tanistigim bi arkadasim vardi bi kere gorusmustuk sadece ve baya uzun bir yolculuktu...gittigimde hic evimi ozleme gibibi durumum yoktu 1 yil yurtta kalmistim bunun artisi vardi ama uzun bi sure eve gidemicektim ve yaz mevsimini izmirde gecirememek uzmustu ama dedigim gibi ilk gittigimde ortama alismaya calisiyodum gitmeden orda olan turk arkadaslarla haberlstim...ilk gittigimizde baya yardimci olmustu yabancilarla konusmaktan cekiniyodum sonra sonra alistim hatta sonralarda turklerden cok yabancilarla zaman geciriyodum yanimda sadece beraber geldigim turk arkds vardi..kiz olmanin bi avantaji yada dezaatnaaji yok aslinda..amerikaya gittinigizde herkes ayni...sadece gidiceginiz yerdeki sefiniz ve insanlarin nereli olduklari ve kisilikleri onemli...mesela benim sef erkeklerle hic iyi anlasamazdi o yuzden erkekler hic sevmezdi onu onun ulkesinden cok insan vardi onlar bile..sefle aram cok iyiydi normalde kimseyle anlasamazken bnle konusrdu hep kiskananlar olurdu ve kiz olunca arkandan dedikodular olurdu hep bu kotu birsey iste ...amerikada cok eglendim ...19 yasinda gittim oraya herkes sasiriyodu ..kiz olmak bi korku yaratmasin ..cok eglenceli yararli vakitler gecirebilirsiniz tabi zorluklara karsi dayanklysanz...bu sene o turk arkadasimla tekrar gitmeyi dusunuyorum yine ikimizkiz basimiza:d.....ik soyle birsey de var vize icin gerekekn belgeleri toplarken karsilastigim insanlar beni cok tebrikk etti bu yasta kiz olmana ragmen dunyanin bi ucuna gidiyosun aferin demislerdi bu cok guuurur veriyo insana ve ozguven....bence bunu herkes yasamalii//

kiz basimiza:d.....ik soyle birsey de var vize icin gerekekn belgeleri toplarken karsilastigim insanlar beni cok tebrikk etti bu yasta kiz olmana ragmen dunyanin bi ucuna gidiyosun aferin demislerdi bu cok guuurur veriyo insana ve ozguven....bence bunu herkes yasamalii//
Alıntı
Bookmarks